Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18'' ideal ben suyunu çıkardım. yaylada düşürdük. şehir içinde traktör gibi gidiyorum. zanedersin tarlada dolaşıyoruz

sizdeki iyi cesaret benim araç orjinal yaylı falan ona rağmen günde 3-5 deefa altını bir yerlere ya sürtüyorum ya vuruyorum bende 225 lastik düşünüyorum ama benzin den performansdan çok alırmı araç 1.6 zaten

bende 235/35/19 var performans daha iyi. bir şey kaybetmedi çap değişimi %1 altında. yakıtta değişmedi tahminimce yeni jantım daha da hafif. alt sürtme derdim yokta çukurlardan muzdaribim. bir gün eğecez jantı diye korkuyorum

ya jant takmisken guzel gorunmesi icin buyuk takmak gerekiyo, jant takinca araba havada kaliyo yay da takmak gerekiyo hepsi bi araya gelince Turkiye yollari zaten ortada malesef biraz zorlaniyoruz :)

volkan senin arabanin jantlardan sonra etkilenmemesi iyi olmus ya benim araba janttan sonra etkilendi ya sanki gitmemeye basladi. sirf bu yuzden chip yaptirmaya niyetlendim ama para yok bulmaya calisiyorum :)

jant konusu riskli benim için ben kolay kolay beyenemiyorum milletin harika dediği jantlar bile bana göre eğriti duruyor arabada o yüzden ya orjinalden yanayım yada o aracın performans şirketi varsa misal opc yada amg mtech falan gibi onların orjinal jantları seviyorum neticede kalite orjinal ve bir şeyi temsil ediyor bana göre.

birde o işe bulaşdınmı ardından lastik istiyor yay istiyor obu şu derken hastalık gibi

ben alırken jant ve lastik boyutunu. hesaplama proğramı kullandım. lastikçiye gittim bu bu bu ölçülerde lastik bulucan bu janta takıcan dedim ancak öğle alırım dedim. j değerinden ofset değerine kadar herşeyi bilerek aldım. şimdi arabaya 6 kişide binsek sürtmiyor. bir tek ağırlık olayını elle tahmini ölçtüm benim janttan hafif geldi. geniş yüzey lastikte direksiyon sertleşiyor hatırlatayım

birader ön tamponu nerden kaça temin ettin bi bilgi verebilirmisin. bide ben bizimkine(1,6 motor) 18'' jant takmayı düşünüyorum çok yorarmı arabayı

birader ön tamponu nerden kaça temin ettin bi bilgi verebilirmisin. bide ben bizimkine(1,6 motor) 18'' jant takmayı düşünüyorum çok yorarmı arabayı
Piyasada ojinal jantlarından daha hafif olan 18 inc jantlar var dolayısıyla aracını yormaz.Tamponuda yetkili servislerden temin edebilirsin veyahutta opel çıkmacılarında arayacaksın.

Geri