Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet uygulanırda yukardada dedim o ledleri oraya koymak için sisleri iptal etmek gerekir resimde koyduğunda da zaten sis yok dikkat edersen.

Aracın ön tarafındada değişiklik çalışmalarına başladım.Açık renk olan farların yerine içi siyah olanlar takıldı,tampon komple gts olanıyla değişti,sis farları çerçeveleri krom oldu,tamponun orta ızgarası panjurla uyumlu olsun diye petek şeklindeki ızgara monte edildi.

pict0055a.jpg

pict0075a.jpg

pict0078a.jpg

pict0083a.jpg

Son düzenleme:
güzel olmuş..

kardeş aracın gayet güzel olmuş.. güle güle kullan..

bu arada kullanmıakta olduğun 215/50/17 lastikler orjinallerden +%0,6 sapma yapar oda senin aracı biraz yavaşlatır ve yorar.. 205/50/17 yaparsan -%0,9 sapma yapar bu da hızlanmada daha atak yapar..
ama bence 225/45/17 yap -%1,3 sapma yapar ki daha da atak olur yalnız düşük yanaklı lastik problem olmaması için havasının en 40 psi olması gerekmektedir..

bi de şu tampon da yakışırdı galiba..:D

Ekli dosyalar

• O V T J (5).webp
    O V T J (5).webp
    26.8 KB · Görüntüleme: 29
kardeş aracın gayet güzel olmuş.. güle güle kullan..

bu arada kullanmıakta olduğun 215/50/17 lastikler orjinallerden +%0,6 sapma yapar oda senin aracı biraz yavaşlatır ve yorar.. 205/50/17 yaparsan -%0,9 sapma yapar bu da hızlanmada daha atak yapar..
ama bence 225/45/17 yap -%1,3 sapma yapar ki daha da atak olur yalnız düşük yanaklı lastik problem olmaması için havasının en 40 psi olması gerekmektedir..

bi de şu tampon da yakışırdı galiba..:D
Teşekkür ederim.senin göstermiş olduğun resimdeki araçta irmscher ön tampon altı spoyler var.Benin çıkarmış olduğum tamponun altına takılıyordu.Ben daha bir bütün dursun diye gts tamponu tercih ettim.Dizaynı biraz daha hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
Güle güle kullan. Maşallah.

Bu tamponun Design Edition'daki tampondan farkı az masrafla halledilebilirmi? Sis farının çerçevesi değişik biraz. Ben bu kadar fark bulabildim.

Güle güle kullan. Maşallah.

Bu tamponun Design Edition'daki tampondan farkı az masrafla halledilebilirmi? Sis farının çerçevesi değişik biraz. Ben bu kadar fark bulabildim.
Tampon design editiondaki tamponla aynı,farkları sis farı çerçevesi krom,orta ızgara petek şeklinde,birde park sensörü için yerleri ve delikleri hazırdı.İstenildiği taktirde orta ızgara ve krom sis farı çerçevesi takılabiliyor.

gokhan hayirli ugurlu olsun cok guzel olmus araban ;) desgin tampon ve siyah farlar cok yakisiyo. simdi arka ve on taraf uyumlu oldu cok sahane olmus gercekten gule gule kullan masallah :)

Geri