Vectra C sis farlarına x-enon far

ostim stadinin yakinlarinda 2000 stop var ben eski arabanin farlarini orda boyatmistim hic sorun olmamisti orayi tavsiye ederim. vakit bulabilirsem bi ara beraber de gidebiliriz...

jantlar ve lastikler satiliktir haberin olsun ;) pazar yeri bolumunde ilanim var...
Burak hayırdır yeni jant lastikmi taktın arabaya?yoksa 19 ince mi çıktın?

06_BB_0504 adlı kullanıcının 18 inç Jant - Lastiği kısmetse bugün almaya gidecem.

hayırlı olsun sanada çok yakışıcak. bu ara gökan gözümüz yollardaydı hoş geldin

hayırlı olsun sanada çok yakışıcak. bu ara gökan gözümüz yollardaydı hoş geldin
Sağol volkan hoşbulduk,aracın en son hali çok güzel olmuş.Farları boyatmıssın birde irmscher panjur iyice agresifleştirmiş aracı.Tampon altını sürtmeden kullanabiliyormusun?İrmscher tampon altı buldum ama cesaret edemiyorum takmaya.

Sağol volkan hoşbulduk,aracın en son hali çok güzel olmuş.Farları boyatmıssın birde irmscher panjur iyice agresifleştirmiş aracı.Tampon altını sürtmeden kullanabiliyormusun?İrmscher tampon altı buldum ama cesaret edemiyorum takmaya.
gökan benim yay sizinkiler kadar düşürmedi . ibrahime de geçen gün eibach yay taktık araba resmen oturdu bende hiç öyle olmadı vogland biraz az düşürdü. ama böyle iyi hiç sürtmüyorum bir yere:rolleyes: evet dediğin şekilde yaptım. kapı rüzgarlıklarıda aldık henüz takamadım

kapı rüzgarlığı camın üstüne takılan şeymi..

slm arkadaşlar bilgisizliğimi affedin bu yayın kullanım amacı nedir lastik ebadı büyüyüncemi takılır veya lastik sürtünmesinimi önlüyor tşk.

volkancım resmi varmı anlamadım tam olarak..

benim dediğim bu
MOD_otm421238_201.jpg

hakan araba yolu iyi tutsun performansı arttsın diye yay takılır yay tam aksine konfordan feragat etmek demekdir..

Son düzenleme:
Geri