Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
06_BB_0504 Burak abi sağolsun. Bugün tanıştık ,görüştük. 18 Jantları aldım. Yarın temizleyip, yıkayıp, depoma koyucam. Ama tek bişi diyeyim 2.0 t beni çok etkiledi... Adamlar harbiden yapmış yani. Bizim vectralardan soğudum vallahi
bütün markaların giriş seviyesindeki modelleri genelde böyledir standarttır bende vectra b 2.5 e bindim vectra b kasaya bakış açım değişdi opel odakda vectra c opc ye oturdum içine yani sadece görüntü bizim araç diğer hiç bir şeyinin bizim araçlarla bir ilgisi yok..
Haklısın darkmoon sana katılıyorum. Ama 2.0 T 205 beygir birde bizim 1.6 en fazla 110 beygir . Neredeyse 2 katı. Sağlık olsun az yakıtla ve 1.6 vectram ile şimdilik yola devam
abi o kadar harcamadım ya 7000tl felan şimdi lpg takıcam birde deri koltuk kabaca 10.000tl yi bulur. 24500tl almıştım kabaca 35.000tl eder yok yok bmw alıcak kadar harcamamışım
valla gözüm 5.20 de oda 70.000tl aşağı değil zaten şimdi beni bozar.