vectra c 'ye lpg taktırayım mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Özcan16FZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kolay gelsin
2004 model 1.6 comfort aracımla yılda ortalama 5000 km yapıyorum sizce lpg taktırmama gerek varmı
lpg li vectra c leri satarken dez avantaj oluyor mu ? :help:

satarken dezavantaj olmaz kullanırkende rahat rahat gaza basarsınız daha ne olsun ki ;)

yılda 5000 km yapıyorsanız değmez taktırmaya.bosu bosuna masraf.50000 km olsa neyse ama beşbin km yok denecek kadar az bir rakam

arkadaşlar kolay gelsin
2004 model 1.6 comfort aracımla yılda ortalama 5000 km yapıyorum sizce lpg taktırmama gerek varmı
lpg li vectra c leri satarken dez avantaj oluyor mu ? :help:
aynen bende senin gibi yılda 5000 km yapıyorum. bununda çogu kısa mesafe (1-2 km) zaten motor ısınmayınca lpg ye geçmiyormuş.bu nedenle fazla tasarrufumuz olmaz. ayrıca lpg de ateşleme bobini çabuk yanıyormuş bu tür sorunlarla ugraşmak istemediğimden dolayı taktırmak istemiyorum. lpg ye ortalama 1500 ytl (proje,işletme vs) verip bunu kaç senede amorti ederiz iyi düşünmek gerek

ben taktırdım herseyi hesapladım lpg ye verdigim para 7,500-10,000 arası çıkıyor sornası min. yüzde 40 cebinde

lpg taktırsan 1800 lira verecen sanayide uğraş , sonra arıza yapmasa bile en ufak seste kafan rahat etmiycek.
kilometrede 15 kuruş tasarruf edersin taktırsan yılda 5000 km yapıyosun
0.15 x 5000 = 750 lira cebine kalır yılda ikibuçuk sene kullansan ancak amorti edersin verdiğin parayı , bencede taktırma , hem sonra kışın lpg ye geçene kadar 5 km yol gidecen ısınacak falan kafanı ağrıtma bence

Ben Taktirdim 2004 Model Vectra C Ye Cok Ama Cok Memnunum Sehir Icinde .160 Kurus Yakiyor.

Geri