2004 Vectra 2.0 T alsam mı?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hdereli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet böylece yeni zincirli polemiğini başlatmış oldum hayırlı olsun bana :D :D
 
yok ozaman ben yeni bir polemige baslamadan düzelteyim:D 1.9 150 hp cdti ler kayisli .. 150.000 km yada 8 yil da bir degisiyor..
 
ben yine de tırstım. valla bi arıza verirse ocağıma incir ağacını diker...

tırsıyorsan hiç araba alma :) adam gider hyundai era alır ucuz diye az yakıyor diye bir kirli mazot alır yada sulu motoru kucağına alır komple yenilemek zorunda kalır milyarlık masraf..

adam gider megan 2 alır elektrik arızasından bir arabayanar 3 milyarlık masrafı faturasını alır eline :) (bu yaşanmış canlı bir örnekden örnek veriyorum)

adam ucuz diye alır örnek marea vardı sanayide bir tane abs hatası veriyordu sensör değişdi diskler kampanalar balatalar değişdi olmadı en son beyini değiştirelim diyorlardı adam cinnet geçiricekdi marea da 10 milyarlık araba ona bakarsan ..
 
Eğer benim gibi belli geliri olan bir memursanız bence bulaşmayın.Bende çok istiyorum 200+hp bir araca binmeyi ama malum Türkiye gerçekleri.Benim şahsi fikrim sizi üzmeyecek ve bütçenize uygun bir araç almanız.Alacağınız araçtan beklentileriniz ve gerçeklerinizi düşünüp eleme yapmak sizin elinizde.
 
Ben olsam arabanın durumuna göre kacırmazdım.Ya üst kademelerde arabaya binerim zevk alırım yada 1.3 cdti ile yoluma devam ederim ortası adamı perişan eder.
 
2,0T vectra çok güzel bi araç. Vergisi biraz fazla ayrıca yakıt ve bakım masraflarıda fazla sanırım.
Ben vectra 1,6 edition düşümüyorum. Comfort modellere göre çok artısı var.özellikle sunroof. Eğer çok fazla hız tutkun yoksa sanada öneririm...
 
eğer benim gibi belli geliri olan bir memursanız bence bulaşmayın.bende çok istiyorum 200+hp bir araca binmeyi ama malum türkiye gerçekleri.benim şahsi fikrim sizi üzmeyecek ve bütçenize uygun bir araç almanız.alacağınız araçtan beklentileriniz ve gerçeklerinizi düşünüp eleme yapmak sizin elinizde.

+ 1000.
 
Geri
Üst