Vectra cd hareket halinde stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan me3met
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lpg hakkında bilgim yok, benzinde deneyin. Sorun lpg den ise belli olur.

Hocam sanırım lpgden prins bayisine gaz basınç sensörü bozulmuş o değişti stop etmeyi ayarlıyorum dedi ama bilmiyorum

iPhone'umdan gönderildi

Of of of resmen of tam düzeldi dedim memleketim Kastamonu'ya geldim bugün stop etti yine aynı şekilde

iPhone'umdan gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:47 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:40 ----------

Istanbula gidince burakıcam arabayı servise alın bu arabayı sorunu bulup yapana kadar bana vermeyin dicem çok moralim bozuldu

iPhone'umdan gönderildi

Hocam bulamadım ki nerde oluyor o bi resim çekip gösterseniz

iPhone'umdan gönderildi

Hocam bulamadım ki nerde oluyor o bi resim çekip gösterseniz

iPhone'umdan gönderildi

nicolebranlo_1112268841_sonde_moteur_corsa.jpg

Hocam stop etsin sonra çekiyim dedim deneme yaptım bu seferde stop etmedi onu çekmek araca zarar verirmi ? Ve ne işe yarıyor acaba ?

iPhone'umdan gönderildi

stop edip etmediğini öğrenin çekince etmiyorsa yenisini alırsınız.
ama zararı yok diye biliyorum.

Hocam memleketten dönüyorum motor ışığı yandı durakta durdum kaputtan yanık kokusu geliyordu 5 dk bekledim tekrar çalıştırıp yola devam ettim 200 km geldim motor ışığı yanarak şimdi yine durdum araç iyice soğusun devam edicem sizce nedendir ??? Önümde 260 km yol var daha

iPhone'umdan gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:45 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:25 ----------

Hocam birde motor ışığı yanınca durduğumda araç çalışmadı bir süre akışmetreyi çektim denedim yine çalışmadı az soğuğuna çalıştı motor lambası yanarak

iPhone'umdan gönderildi

Ve yol bitti evime geldim yarın ilk iş randevu alıp acil şekilde opel Servisi'ne gitmek olacak aracı 270 km civarında lpg ile kullandım lpg sorunudur belki diye benzin deposunu fulledim benzine aldım araç soğuyunca normal çalıştı hatasız olarak 150 km civarı gittim motor lambası yandı stop etmedi bazen gaza yüklenince araba ileri geri yapıyor stop etcrk gibi oluyordu ama etmedi öle geldim bir yerde durdum aracı geri çalıştıramadım soğuyunca çalıştı aracı uyarı verince durdurdum akışmetreyi çektim yine çalışması önlük bişey deil sanırım

iPhone'umdan gönderildi

Geri