Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün farları açtım karartım içini , ön panjuru siyaha boyadım yeni sis takımı aldım bakalım yarın fotolarını çekip son işleri halledip yıkayıp fotoları ekleyeceğim
emeğine sağlık güzel olmuş arkadaşlarda eksiklerini söylemişler. ama şimdi bi dereceli chip ile hearts ile gerçek gt olmanın zamanı gelmiş. başlamışken bitir bari
emeğine sağlık güzel olmuş arkadaşlarda eksiklerini söylemişler. ama şimdi bi dereceli chip ile hearts ile gerçek gt olmanın zamanı gelmiş. başlamışken bitir bari
herşey güzelde birincisi lastikleri inceltmen lazım ve yayı söylemiyorum o zaten arabayı aldıgın zaman ruhsat çıkarma işlemi gibi birşey oldu artık direk yay takılıyor ...(-: bence ve arka tamponu b2 tamponu ile degistirirsen daha hoş durur ...Ama orjinal gt ile aynaların yan yana durması imkansız senin arabanın...ya o kaldırımın üstünde duruyordur ya senin araba arkadan kalkmıstır.... (-: emegine saglık