Vectra Cd nin Gt ye dönüşümü :))

eksoz baslıgın en büyük fark :):) kapı arası vinil zaten biliyorsun birde 156 byegir :)

bugün farları açtım karartım içini , ön panjuru siyaha boyadım yeni sis takımı aldım bakalım yarın fotolarını çekip son işleri halledip yıkayıp fotoları ekleyeceğim

emeğine sağlık güzel olmuş arkadaşlarda eksiklerini söylemişler. ama şimdi bi dereceli chip ile hearts ile gerçek gt olmanın zamanı gelmiş. başlamışken bitir bari :)

Tam anlamıyla gt ye benzetmek istiyorsanız tam emin değilim ama gt lerde çift çıkışlı irmscher egzoz mevcut galiba oda oldumu tam olur.:)

eksoz baslıgın en büyük fark :):) kapı arası vinil zaten biliyorsun birde 156 byegir :)
150 hpdir gt'ler.

emeğine sağlık güzel olmuş arkadaşlarda eksiklerini söylemişler. ama şimdi bi dereceli chip ile hearts ile gerçek gt olmanın zamanı gelmiş. başlamışken bitir bari :)

hearts nedir acaba? söylemek istediğiniz headers galiba.

herşey güzelde birincisi lastikleri inceltmen lazım ve yayı söylemiyorum o zaten arabayı aldıgın zaman ruhsat çıkarma işlemi gibi birşey oldu artık direk yay takılıyor ...(-: bence ve arka tamponu b2 tamponu ile degistirirsen daha hoş durur ...Ama orjinal gt ile aynaların yan yana durması imkansız senin arabanın...ya o kaldırımın üstünde duruyordur ya senin araba arkadan kalkmıstır.... (-: emegine saglık

Geri