Vectra CDX 2.5 hayldi oldu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Oktay. Kazasız belasız :)
saolun teşekkür ederim inş hayırlısıyla güzel günler geçiririm

oktay hayırlı uğurlu olsun...kardeşim...ALLAH kazasız balasız kullanmanı nasip etsin...aksarayda radara düşmenede üzüldüm...her zaman beklerim kardeşim...kapımız açık buyur gel...
Allah razı olsun mekanı ögrendim adliyenin yanındayım mavi bina yanı :)

arkadaşlar bugün yağ değişimi gerçekleştirdim
castrol 10/40
yağ filtresi
polen filtresi toplam 90tl ödedim
rot balans da
rot mili
rot başı
rot balans ayarı dresiksiyon simit ayarı toplam 140 tl
LPG gaz filtresi degişti lpg ayarı yapıldı
ama ne olduysa bundna sonra oldu lpg ayarını kıstırmıştım biraz kıstırma sonrası araç fan açtıgı zaman stop ediyor elektrikçiye gittim elektrik normal pc ye taktır dedi ondada bişey bulaamadı lpg ayarı kısık oldugu için stop ettğini söyledi usta ama ayarda yaptıramadım yarın ankaraya gidecem inş sıkıntı olmadan kullanırım
birde yol bilgisayar ekranı için destek alsam
bu arada dünkü 3.25 koşuşturmaca sonu hava filtresi hediye edildi onu takmıştım usta ondan yaptığını söyledi degiştirdim ama ne kadar doğru bilemem

Allah razı olsun mekanı ögrendim adliyenin yanındayım mavi bina yanı :)

orda ne işin var?hayırdır?kardeşim...az daha ilerle bende oralardayım...2-3 sokak sonra...:D

hehehe 3.vites ölümcül vites v6 da :) hastası olmamak elde mi ya,v6 nın marş sesine bile hala hastayımdır motor sesini hiç söylemiyorum bile :) Açık hava filitresini bi zararı olmaz,rolanti ayarlayıcı,hava akış sağlamsa hiç farketmez kışın tadından yenmez :) Arkadan itiş olunca haliyle önden çkere göre hantallık oluyo.BMW cilerin hepsi zaten sorsa uçuyo kaçıyo :D

hehehe 3.vites ölümcül vites v6 da :) hastası olmamak elde mi ya,v6 nın marş sesine bile hala hastayımdır motor sesini hiç söylemiyorum bile :) Açık hava filitresini bi zararı olmaz,rolanti ayarlayıcı,hava akış sağlamsa hiç farketmez kışın tadından yenmez :) Arkadan itiş olunca haliyle önden çkere göre hantallık oluyo.BMW cilerin hepsi zaten sorsa uçuyo kaçıyo :D

aynen kardeşim kimse bana şans bile vermedi gülüp geçtiler ama sonra bahaneler başladı yok jantım büyük yok şöyle böyle :)
bana GT jantı lazım nerden bulabilirim

bugun ön tampon eki anatomik GT spoyleri yanlarada GT marşbiyel siparişi verdim şimdi GT jantı ile düşürmek kaldı logosuz panjur birde makyajlı farlardan içi siyah olandan

aynen GT ekleri ve spoyleri aracı on numara yapar :) logosuz panjurda ön tarafı agrasifleştiriyo sportif görünümle siyah tabanlı far süper durur :) Bende V6 varkende cok duyuyodum o bahaneleri BMW nin hantal olduğunu kullanıcıları bi türlü kabul etmiyo yazık :D
bu arada performans acısından komple düz boru öneririm,ben aracımda hem üst devirlerde performans aldım hemde uzun yolda yakıtım düştü :) GT jantıda biraz zor oluyo ya sahibinden com u opelim net pazar yerini takip edip araştırmak lazım :) Birde ben sahibinden comda satılık gt lere msj atıp bulmustum ama fiyatta anlasamamıstım onuda deniyebilirsiniz :)

hayırlı olsun Oktay. konuyu yeri gördüm, güle güle kullan.

Geri