vectra DR_703 ten sonra passat <<AL>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DR_703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En kolay foto küçültme facebook'a yüklemek olur herhalde. Sadece size görünür yapabileceğiniz bir albüme atıp fotolarınızı oraya yüklerseniz facebook yüklerken belli bir oranda küçültüyor idi. Daha sonra fotografı yükledikten sonra sağ tıklayıp resmin url'sini kopyalayıp buraya o şekilde yüklersiniz.
Forograflar sayfa ilk açılırken zorlar neti. 2 ve sonrasında sıkıntı olmaz. Bendeki net fiber yoksa :)

kaput filmi çektirmeyle ilgili bir kaç resim...

mnpb6.jpg

mnpcq.jpg

mnpfp.jpg

mnpgq.jpg

mnphs.jpg

mnpj8.jpg

mnpk3.jpg

mnpn9.jpg

abı sen samanlıktan ıgne bulmussun o km de maşallah dıyorum.. on kaput kaplama ısını yaptırman cok akıllıca olmus o kadar ıse yarıyor kı kazasız belasız kullanmanı dılerım jant ıcınde senın secımın ama http://cars-database.com/opel-insignia-opc.html burdakı ınsıgıa jantını bı denemenı onerırım senın aracın rengınde bı aracta gordum ınanlmaz yakısıyor araca..
ön tampon ıcınde sıyah olan kısımdakı sıs ve orta ızgarayı ayıran ustten alta paralel ınen 2 parca varya kalın duz orayı aracın rengıne alt kısımı aracın rnegıne boyatıp kalan kısmada wv ablemınn kenarlarındakı gıbı krom yapılırsa cıtalara super bı goruntu ortaya cıkıyor

Mustafa Abi nin temas ettiği gibi jant değiştirme durumun olursa aracın daha da kendini belli eder diyorum ben de ama benim jant önerim de higline2 17 jantları Emre Abi..Yani 5 kollu hafif dışa bükümlü olanlar..Ama 18 de olabilir..Belki başka konunda aynı şeyi tekrar yazmış olabilirim ama passat ın bu kasasını çok seviyorum.. b5.5 ..

mustafa ön kaputla beraber ön tampon ve 4 kapı altı çıtaların altınıda folyo kaplattım...uzun süre taş izlerinden koruyacağını düşünüyorum....ön tampon çıtaları ve kapı çıtaları araç rengine boyanacak ve highline daki gibi krom yapılacak ama zamanla.....daha jant ve yay düşünüyorum...

.jantıda a6 nın bir jantı var onda karar kıldım...17 düşünüyorum...

704x396_qa6_l_10010.jpg

Bitmiş halinide koysanız güzel olurdu

benimde şuanda binidğim ve satılığa çıakrdığım araç...çok keyifli bir araçtır..pişman olmazsınız...

Emre abi projelere hız vermissin :) kaput filmi komple yaptırdın degilmi? cok iyi olmus.

abı flım olayı on numarannında otesınde olmus tas ızı felan hıkaye artık dedıgın jantlarda cok yakısır hayırlısı abı zaten sıfır alma jantı arastır bekle ucuza temız 2. el kesın duser bence takıpte ol hep cıtalar felan boyandıktan sonra cok degıscek araba ama..

Emre abi projelere hız vermissin :) kaput filmi komple yaptırdın degilmi? cok iyi olmus.

proje çok ama nakit az....biraz daha nakit olsa güzel düşünceler var...ama dediğim gibi 55bin deki aracıma allahtan bir mani gelmezse uzun süre binmeyi düşünüyorum o yüzden zaman zaman değişiklikler projeler olacak...imkan oldukçada yapmaya çalışcam....

Geri