vectra DR_703 ten sonra passat <<AL>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DR_703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bugün aracımın arka camına folyo yaptırdım...yaptırdığım yere genelde sporler tarzında şeyler de yapıyorlar ama ben folyoyla olayı kapattım....o kısımdan gelen güneş ışığını biraz daha kesmek amacıyla yaptım....hazır reklamcıya gitmişken tuğra ve pamuk şekerimin isminide yazdırdım..

mrjlf.jpg

mrjn4.jpg

mrjp7.jpg

içeriden görüntüsü..

mrjpv.jpg

aynadan görüntüsü..görüntüler sizi yanıltmasın görüş açısını filan engellemiyor...

mrjql.jpg

passat gibi araçlar pek oynamaya gelimiyor benim düşüncem böyle araç zaten kendi başına agır ve güzel bir araç spoyler falan takıp aracın agırlığını kaybetmeyin bence

her zaman dediğim gibi en güzel modifiye orjinalidir...

ibrahim bey spoiler filan yaptırmayı bende düşünmüyorum o yüzden siyah folyo çektirdim oraya...cam filmi gibi durdu....

internetten aldığım bagaj havuzum bugün geldi ve aracıma koydum...ölçüleri tam oldu..
çok fazla bir şey beklememek lazım amacına hizmet edecek bir ürün....

myvzm.jpg

myw1b.jpg

myw1x.jpg

myw2g.jpg

iç aydınlatmalarım..

323720140213_224651.jpg

760720140213_224737.jpg

894620140213_224912.jpg

İlk sahibindenmiş, vay maşallah ilk sahibi çok temiz bakmış.
Araba fabrika çıkış gibi.
Ömürlük araba almışsınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın çok çok temiz bir araç çok şanslısınız gerçekten ah bide 2.0 tdci olacaktı tadından yenmezdi .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=61686]Tigran[/MENTION] dogukan tdci ford'da la.. 1.9 TDI var passatin bu kasasinda.. en cok tutulan o..

Yanlış yazmışım pardon 2.0 tdi diyecektim 136 olanlar 1.9 tdi olanlar eski motorlar 105 hp.

İlk sahibindenmiş, vay maşallah ilk sahibi çok temiz bakmış.
Araba fabrika çıkış gibi.
Ömürlük araba almışsınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah :)
iyi dileklerin için teşekkür ederim hemşerim...:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:47 ----------

Yanlış yazmışım pardon 2.0 tdi diyecektim 136 olanlar 1.9 tdi olanlar eski motorlar 105 hp.

doğukan 1.9 tdi ler en çok verim alınan motordu bu kasada...bunlar 115 ve 130hp dir...2005 yılında sonra üretilen passatlarda kullanılan 2.0 tdi ler 140 ve 170 hp olarak üretildiler...

Geri