Vectra GT 1999 mu, Vectra CDX 2000-2001 mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra GT 1999 mu, Vectra CDX 2000-2001 mi?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
kardeşim şanzıman olabilir bizde f23 var.. birde bizim araçlarda normal x20xev ler dışında balans şaftı-mili var.. aynı zamanda xenon far diyip geçiliyor far seviye sensörü unutluyor. aynı zamanda bugün baktım kullanma klavuzunda otomatik seviye sensörü diyordu.. araç yükseliyor arka tekelerden.. ufak detaylar gerisi.. cam çıta karbon folyolar TC tuşu olmaması kaput içerisindeki koruyucu plastik aksam.. bi sürü varda aklıma gelmiyor şuan pek..

bide jantlar farklı ama bunlar daha güzel 100.yıldakiler..
xenondan dolayı yükseklik ayarı otomatiktir... onun dışında gtdeki şanzuman çok daha güzeldir... f18cr var... daha performanslı... tc tuşunu sonradan yaparsın ama üstünde olsa daha kolay olur tabi... absleri farklı olması lazım sizinkinin... makyajlı kasaların beyinleride farklı... gtlerinde çok fazlası var... irmscher konsol,hız göstergesinin orası,body kit,jant,yay,ön amortisörler,headers,egzantrik,son susturucu,koltuklar farklı... ben olsam gt alırım... ama temiz bir gt...

xenondan dolayı yükseklik ayarı otomatiktir... onun dışında gtdeki şanzuman çok daha güzeldir... f18cr var... daha performanslı... tc tuşunu sonradan yaparsın ama üstünde olsa daha kolay olur tabi... absleri farklı olması lazım sizinkinin... makyajlı kasaların beyinleride farklı... gtlerinde çok fazlası var... irmscher konsol,hız göstergesinin orası,body kit,jant,yay,ön amortisörler,headers,egzantrik,son susturucu,koltuklar farklı... ben olsam gt alırım... ama temiz bir gt...

koltukta neden kumaşı seçsinki? şanzıman tabi çok daha iyi ama f23 ler daha sağlam şanzumanlar bozulanına kırılanına rastlamadım..

aynı zamanda sahip olduğum kanı GT lerin hor kullanıldıkları üzerinde..

koltukta neden kumaşı seçsinki? şanzıman tabi çok daha iyi ama f23 ler daha sağlam şanzumanlar bozulanına kırılanına rastlamadım..

aynı zamanda sahip olduğum kanı GT lerin hor kullanıldıkları üzerinde..

Katılıyorum, temiz GT bulmak çok zor :rolleyes:

anket şu bu hikaye alper bey :D

ben size şimdi bi akıl veriyorum.. sizde düşünmeden uyguluyorsunuz :)

gidiyorsunuz bir adet 2001 cdx alıyorsunuz en full modelidir B2 kasanın.. daha sonra egzantirik yazılım ve headrs la 165hp den fazlalarına sahip oluyorsunuz..

hem vectra hem yeni hem en konforlusu hem de en hızlısı oluyor..

daha da kimse bişey yazmasın huleeeeeeeeeeeynnn :D
En mantıklı ömeri. O nedenle sustum.

neresinde yaptın kardeşim o kadar berbat etmişler yolu... :) sultanhan ı ndan sonra önce iğrenç takır tukur :)

deknük veri son hızımız 223 km/h bu arada ama 230 der mi ki_?
+ o yolda 140 geçmek bile hüner ister, zemin berbattı (halen düzeltiymediyse)

neresinde yaptın kardeşim o kadar berbat etmişler yolu... :) sultanhan ı ndan sonra önce iğrenç takır tukur :)

deknük veri son hızımız 223 km/h bu arada ama 230 der mi ki_?

+ o yolda 140 geçmek bile hüner ister, zemin berbattı (halen düzeltiymediyse)

yani en son kasım ayında gittim işte. sultanhanı'ndan sonra (konya'ya doğru) büyük oranda düzelmiş yol. zaten çift yol çalışması vardı. ben çift yolun düzgün olarak yapılmış olduğu yerlerde denedim. ancak yoldaki tek sıkıntı yüksek hızlarla giderken karşınıza çıkan göbekler... adamlar tali yol ayrımını göbek kullanarak yapmışlar ve göbeklerde öyle küçük şeyler değil... yol sağa doğru açılıyor ve tekrar daralıyor. farkedilmese kurtarma şansı olmaz kanımca... çok tehlikeli olmus o yol için..

sportif görünüm ve performans sebebiyle gönlüm GT'den yana ama km ve yıpranma bakımından aklım CDX diyor :) mantık evliliği mi yapsam :D

CDX'de konsolda ECO tuşu var basınca daha ekonomik mi oluyor yani nedir?
bide 2000 veya 2001 her CDX'de el gazı-cruise kontrol sistemi var mıdır?

sportif görünüm ve performans sebebiyle gönlüm GT'den yana ama km ve yıpranma bakımından aklım CDX diyor :) mantık evliliği mi yapsam :D

CDX'de konsolda ECO tuşu var basınca daha ekonomik mi oluyor yani nedir?
bide 2000 veya 2001 her CDX'de el gazı-cruise kontrol sistemi var mıdır?

ECO tuşu fan tuşudur klima çalışmaz bastığınızda.. cruise yoktur ama uygulanabiliyor..

GT'de dijital klima varmı? bilmiyorum orasını işte..

cdx varken gt ne yaw gt ler gitse gam yemiycem:D:D:D

Geri