Vectra GT 1999 mu, Vectra CDX 2000-2001 mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra GT 1999 mu, Vectra CDX 2000-2001 mi?

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
yani en son kasım ayında gittim işte. sultanhanı'ndan sonra (konya'ya doğru) büyük oranda düzelmiş yol. zaten çift yol çalışması vardı. ben çift yolun düzgün olarak yapılmış olduğu yerlerde denedim. ancak yoldaki tek sıkıntı yüksek hızlarla giderken karşınıza çıkan göbekler... adamlar tali yol ayrımını göbek kullanarak yapmışlar ve göbeklerde öyle küçük şeyler değil... yol sağa doğru açılıyor ve tekrar daralıyor. farkedilmese kurtarma şansı olmaz kanımca... çok tehlikeli olmus o yol için..
Bu hatalı göbeklerin sayısı her geçen gün artmakta. Şehirlerarası yollarda bu tür göbekleri ne amaçla yaparlar aklım almıyor. Neredeyse hiçbirinde uyarı ve ikaz yok. Karayollarından sorumlu yeni nesil yetersiz veya deneyimsiz yöneticiler bu yolları özellikle geceleri hiç mi denetlemezler. Buralarda meydana gelecek bütün kazaların tek sorumlusu bence karayollarıdır.

+ o yolda 140 geçmek bile hüner ister, zemin berbattı (halen düzeltiymediyse)

Abi kurban bayramında ankara dan aksaray a gidiyorum gece saat 2 nasıl uykum geldi kulu makasında birden araba beşik gibi sallanmaya başladı "anaaa bismillah nooluyoruz" die ayılıwerdim.. :)yol o kadar alçak tümsekki lunapark gibi tatlı tatlı tümsekler :) uyku falan kalmadı yani :)

Abi kurban bayramında ankara dan aksaray a gidiyorum gece saat 2 nasıl uykum geldi kulu makasında birden araba beşik gibi sallanmaya başladı "anaaa bismillah nooluyoruz" die ayılıwerdim.. :)yol o kadar alçak tümsekki lunapark gibi tatlı tatlı tümsekler :) uyku falan kalmadı yani :)

karayolları beceriksizliğinden değil bilinçli ve bilimsel bir şekilde yapmış o tümsekleri yolda uyumayın diye :D:D

konuya gelince anket ve görüşleriniz çok yardımcı oldu CDX'de karar kıldım herkese teşekkürler :)

şimdi yeni bir boyutta bana yardımcı olursanız yorumlarınızla süper olacak.

2000 model CDX 80.000 km 19.000 TL mi
2003 model Ford Mondeo Ghia 2.0 LPG'li 110.000 km 20.000 TL mi???

mondeonun artıları orjinal cruise kontrol olması 3 yıl modelli ve 145 hp motor. diğer bütün özellikler nerdeyse aynı. airbag 8 adet. 6'lı CD çalar vs.

ama vectra her şeyiyle tanıdık bir araç ve görünüm olarak daha çok beğeniyorum. ford süpriz yapar mı çok mu masraflıdır bakımları falan?

cdx derim.. ikisinide kullandım ford bi garip anlatılmaz bi tatsızlığı var..

sadece bir gün kızılaydan çankayaya gittim o zaman corsam vardı rahat güzeldi tabi ama tartamıyorum tam olarak şuan..

Cdx

Yakıt tüketimi olarak Opel daha avantajlı olmalı. Bana göre CDX daha ağırbaşlı daha saygın bir araç. Ben hep Ford'ları nedense avrupanın kuş serisi gibi görmüşümdür. Belki Ford'a haksızlık ediyorum ama ne yapayım izlenimim bu şekilde.

koltukta neden kumaşı seçsinki? şanzıman tabi çok daha iyi ama f23 ler daha sağlam şanzumanlar bozulanına kırılanına rastlamadım..

aynı zamanda sahip olduğum kanı GT lerin hor kullanıldıkları üzerinde..

şanzumanın sağlamlığı çok önemli değilde bu sölediğin çok doğru.. gtlerin çoğunu zaten basmak için alıyorlar temizini bulmak zor...

Geri