vectra GT sfi + angels ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güsel makina valla bende de b kasa vectra var bazen a kasa temiz gt bulursam alıcam diye kafaya takıyorum...

temiz gt bugun yarın gidiyor duyrulur hasan abinin gt si

ayrıca 8.7 ye düşürdüm hayırlı ugurlu olsun 8.5 geliyor arkadaslar çok ykaında

resimden görüldügü gibi plastik yerlerin iyi bi bakma ihtiyacı var o ızgaraları kökünden nası söküp temizleriz acaba

sfi için söylencek söz yok bide böle temiz ve diri olunca tadından yenmez tabiki,,,angel almakla çok iyi etmişsin hem çok yakışıyo bu kasaya hemde gençleştiriyo resmen arabayı,,,,kazasız belasız nice güzel yıllarda kullanman dileğiyle..................

kuzen bnmde tepe lambalı resmı koymussun ızınsız habersız neyse canın ALLAH kaza bela daha ne dıım kuzenn

güle güle kullan

plka özel değil sitede plakamı vermemek için montaj ile yaptım normalde emniyet aracları kullanır aa ları ;)

ayrıca bugun 3.5- 4 saat yogun bi temizleik yaptım çok ufak noktalara kadar temizlemedeğim bi motorun içi kaldı bauhaus da ki oto temizllik ürünleri tanıtan arkadasa teşekküre gidicem

plastik koruyucu ürün tamponu içgövdeyi lastikleri süper yaptı carnubau özlü şampuan iyi parlattı ve tabiki mikrofiber bez çok işe yaradı

geriye sadece carnubau özlü cila kaldı onu da ilerleyen zmanlarda şimdi belim tutmuyo :(

çok güzel abi kazasız belasız kullan

Geri