Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meguiar's cila uygulama pedi:bilindik süngerler cilayı emiyor yarısını arabaya sürüyosak yarısını sünger emiyor bu ped sayesinde cilayı daha az ziyan ediyoruz
arac cilalıyken kirlense bile bu bezle bastırmadan siliyorum tertemiz oluyor hiç bişekilde iz bırakmıyor özelllikle aracta toz varsa ve yagmur yagacaksa tozunu alıyorum yagmur iz bırakmadan akıp gidiyor.
kullandıgım parlatıcı cila metalik renkelr için
bauhaus dan aldıgım polisaj makiensi 30 lira civarı bi fiyatı vardı çok bastırınca dönmüyor silindiri. gücü düşük amatör bi alet ama işimi görüyor parlatma konusnda. pasta için yetersiz kalabilir.
şampuan olarak carpex carnabuadan çok memnun kalmıstım o bitti rex su tutmayan şampuan kullanıyorum hiç köpürmüyo temzilik zorlaşıyo ama carnauba kadar güzel parlatabiliyor.
bu pastayı sadece bmw nin bagajda dendik pek işe yaramadı yada araç çok çizik yaada biz beceremedik bu pasta işini.