Vectra GTS 3.2 tipi arka tampon altı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende öyle biliyordum ama 200 ytl dedi arkadaş

hatta 2004 yılındaki fiyatı 780 ytl idi:eek:

200 ytl bulunursa kaçmamalı

ben opc nin tampon altını demedim.vectra gts lerin difüzöre benzer cift eksoz cıkıslı plastik bir parcası var siyah.o parcaya dedim 200 ytl.498 ytl dediiniz komple tampon altı opc line marspiyer.
resimdeki siyah plastik parca benim dediim.bu parcayı bizdeki mevcut tmpon altı spoylere monte edbiliyorlar.kalan yerleri de gövde rengine boyuyorlar.servisler komple opc line tampon altı satmak icin bu işlemi yapmaya yanasmıyorlar halbuki daha ucuza maloluyo ve aracınızın üstündeki tampon altını da cöpe atmamıs oluyorsunuz.ben kısa süre icinde bu işlemi yaptıracagım .yapınca fotolarını cekerim arkadaslar

21053nx8.jpg

benim dediğim fiyatta dediğin gibi OPC tampon altı için zaten........dediğin gibi GTS tampon altı için fiyat uygun yakışcağına eminim aracına.............

yaa kısacası eger gts tampno ekini 200 ytl veriyorsa servis bedava....
alın yanii

opc tampon altı gercekten cok güzel ama boyasız fiyatına 498 dediler.ayrıca opc line tampon altı marspiyerin de ortasında astarlı bir difüzör var o parca da 120 ytl onuda almak gerekiyor.yoksa aracın altı oldugu gibi görünüyo.kırmızı ok lu parca opc line marspiyer harici satılıyo.dediim gibi 120 ytl de onun fiyatı boyasız.toplamda 700 ytl yi geciyor boyalı hali.buna birde cift cıkıs eksoz takılacak sırf arkaya bu fiyat ucuk bence.gts in parcasını alıp monte ettirmek en mantıklısı veya dısarda fibercilerde de deişik modeller var.mesela resimdeki gibi
dscf2173buyukar5.jpg
33vo12ne2.jpg

ben opc nin tampon altını demedim.vectra gts lerin difüzöre benzer cift eksoz cıkıslı plastik bir parcası var siyah.o parcaya dedim 200 ytl.498 ytl dediiniz komple tampon altı opc line marspiyer.
resimdeki siyah plastik parca benim dediim.bu parcayı bizdeki mevcut tmpon altı spoylere monte edbiliyorlar.kalan yerleri de gövde rengine boyuyorlar.servisler komple opc line tampon altı satmak icin bu işlemi yapmaya yanasmıyorlar halbuki daha ucuza maloluyo ve aracınızın üstündeki tampon altını da cöpe atmamıs oluyorsunuz.ben kısa süre icinde bu işlemi yaptıracagım .yapınca fotolarını cekerim arkadaslar

21053nx8.jpg

Evet benimde istediğim tam olarak buydu, OPC değil GTS yani. OPC çok abartı olur sanırım bizim araçlara. Çünkü OPC takınca aracın genelinin OPC havasında olması gerekir ve o havayı vermek için çok uğraşmak gerekir diye düşünüyorum..Ama GTS için sadece bu parça, 2 egzos ucu ve yan marşbiyellerin boyanması yeterli olur. Hatta egzos uçlarından biri göstermelik dursa bile olur benim için, ekstra susturucuya boruya falan gerek yok bence... Bir de ek parçanın boyanması çok mantıksız, boyanacaksa hiç takmamak daha iyi...Yorumlarını ve paylaşımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler..Tam vazgeçmek üzereydimki, serviste 200 YTL olması ilaç gibi geldi. Ben orijinallik hastasıyımdır, modifiye yapılacaksa bile orijinal gibi olmalıdır bana göre.(Modifiye kavramına ters olsa bile :) ) Tampon değiştirmek falan da sakat gelmişti, satarken rahatça değişen yok diyebilmek lazım :D Keyfi değiştirdiğinize inandırmak imkansız insanları...

Son düzenleme:
Birde şunu sorayım emin olmak için. Servislerde 200 YTL'ye satılıyor dediğiniz kısım acaba kırmızı alan içindeki kısım mı ? Yoksa sarı alan içindeki mi? Sarı alan ise eskisinin üzerine yapışıyor sanırım (egzos delikleri açıldıktan sonra herhalde) Kırmızı alan değildir gibi geliyor tekrar düşündümde...Onu tampona tutturmak daha zor olur gibi...
11gj4.jpg

Son düzenleme:
Birde şunu sorayım emin olmak için. Servislerde 200 YTL'ye satılıyor dediğiniz kısım acaba kırmızı alan içindeki kısım mı ? Yoksa sarı alan içindeki mi? Sarı alan ise eskisinin üzerine yapışıyor sanırım (egzos delikleri açıldıktan sonra herhalde) Kırmızı alan değildir gibi geliyor tekrar düşündümde...Onu tampona tutturmak daha zor olur gibi...
11gj4.jpg
kardes benim dediim parca sarı alan icindeki siyah parca.o parca bizim zaten var olan plastik tampon altı spoylere tutturuluyor.bu işlemi yaptırdıktan sonra bizim plastik spoylerin kalan yerlerini boyatabiliyosun gövde rengine

İyi ya süper o zaman. Yaptırırsan fotograf ekle mutlaka...

Geri