Bende öyle biliyordum ama 200 ytl dedi arkadaş
hatta 2004 yılındaki fiyatı 780 ytl idi
200 ytl bulunursa kaçmamalı
hatta 2004 yılındaki fiyatı 780 ytl idi
200 ytl bulunursa kaçmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben opc nin tampon altını demedim.vectra gts lerin difüzöre benzer cift eksoz cıkıslı plastik bir parcası var siyah.o parcaya dedim 200 ytl.498 ytl dediiniz komple tampon altı opc line marspiyer.
resimdeki siyah plastik parca benim dediim.bu parcayı bizdeki mevcut tmpon altı spoylere monte edbiliyorlar.kalan yerleri de gövde rengine boyuyorlar.servisler komple opc line tampon altı satmak icin bu işlemi yapmaya yanasmıyorlar halbuki daha ucuza maloluyo ve aracınızın üstündeki tampon altını da cöpe atmamıs oluyorsunuz.ben kısa süre icinde bu işlemi yaptıracagım .yapınca fotolarını cekerim arkadaslar
kardes benim dediim parca sarı alan icindeki siyah parca.o parca bizim zaten var olan plastik tampon altı spoylere tutturuluyor.bu işlemi yaptırdıktan sonra bizim plastik spoylerin kalan yerlerini boyatabiliyosun gövde rengineBirde şunu sorayım emin olmak için. Servislerde 200 YTL'ye satılıyor dediğiniz kısım acaba kırmızı alan içindeki kısım mı ? Yoksa sarı alan içindeki mi? Sarı alan ise eskisinin üzerine yapışıyor sanırım (egzos delikleri açıldıktan sonra herhalde) Kırmızı alan değildir gibi geliyor tekrar düşündümde...Onu tampona tutturmak daha zor olur gibi...