Vectra GTS 3.2 tipi arka tampon altı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaptırın yaptırın, sonra fotograf da koyun, hepimiz gaza gelip bi an önce yaptıralım...

Serakan biraz geç oldu kusura bakma unutmuşum

aşağıda gerekli bilgiler var

vectrarj6.jpg

1 numaralı parça 100 ytl + 2 numaralı parça 450 ytl

Geç olsunda güç olmasın :D Yalnız yine bir karışıklık var, bu parçalar OPC nin parçaları :) Ben GTS parçası istiyorum. Şekildeki 1 numara benzeri parça ama bende halihazırda bulunan 2 numaralı parçanın üzerine monte edilebilen bir parça. O parçanın fiyatını bulabilirmisin sana zahmet...

vectrarj6.jpg

2 numaralı parcayı bana indirimli 500 e bıraktılar pahalı gelmişti
bu indirimsiz fiyatıysa club card indirimiyle 400 e verirler büyük ihtimal
hangi firma acaba fiyat aldıgınız yer.orayla bi görüşeyim.ben de aracıma body kit yapmak istiyorum söylediiniz fiyatlar cazip geldi.
1 numaralı parcayada indirimli 120 demişlerdi bana.

Geç olsunda güç olmasın :D Yalnız yine bir karışıklık var, bu parçalar OPC nin parçaları :) Ben GTS parçası istiyorum. Şekildeki 1 numara benzeri parça ama bende halihazırda bulunan 2 numaralı parçanın üzerine monte edilebilen bir parça. O parçanın fiyatını bulabilirmisin sana zahmet...
kardes gts parcasının fiyatına bana arkas opelde 200 dediler tabi arkadasın sordgu firma belki daha cazip bir fiyat söyleyebilir.cünkü opc line marspiyerin fiyatı 450 ymiş.cok uygun bence.daha onun %18 le 25 civarı bi indirimi de olur

Evet Hakan arkadaşın kendi yeri varmış opel parçası satıyorumuş yanlış bilmiyorsam. O bakımdan bizim istediğimiz parçayı daha ucuza getirebilir sanırım.. Fiyat verdiği parçalarda uygun ama işte dediğim gibi bize GTS nin altı lazım senin 200 YTL dediğin parça....

Evet Hakan arkadaşın kendi yeri varmış opel parçası satıyorumuş yanlış bilmiyorsam. O bakımdan bizim istediğimiz parçayı daha ucuza getirebilir sanırım.. Fiyat verdiği parçalarda uygun ama işte dediğim gibi bize GTS nin altı lazım senin 200 YTL dediğin parça....
ben opc marspiyerini de cok begeniyorum ama fiyatı beni aşmıştı ama arkadasın söyledii fiyat indirimsizse cok iyi gercekten

ben opc marspiyerini de cok begeniyorum ama fiyatı beni aşmıştı ama arkadasın söyledii fiyat indirimsizse cok iyi gercekten

Beğenmeye bende beğeniyorum ama tek başına birşey ifade etmez onu anlatmaya çalışıyorum. Genelinin OPC havasında olması lazım, birkere C2 farları olacak ön tampon değişecek falan filan. Doğan görünümlü şahin olayına girmeye çokda gerek yok. Ben öyle büyük değişiklikler yapma taraftarı değilimdir hiçbir zaman. Çünkü ömür boyu binecek değilim bu araca. Hiç satmayacakmış gibi büyük değişiklikler yapıp satarken uğraşmak istemiyorum. Genel görüş orijinallik ve sadelik üzerinedir alıcılar için..O kadar masraf edip başka bir görünüme sokmaya çalışmaktansa aracı değiştirmeyi tercih ederim. Onun için OPC olayını boşverelim şimdilik derim :)

arkadaslar tam emin degilim ama bildigim kadariyla c2 ler icin 1300 ytl ye opc line yapiyolarmis (on tampon alti, yan marsbiyeler, arka tampon alti, bagaj ustu spoiler) %25 club indirimi ile 1000 ytl civarinda bisey olur komple opc line fakat c1 icin fiyatlar nedir bilmiyorum

Geri