gerçekten güzel
ben de yaptırmak istiyorum..
ben de yaptırmak istiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serakan biraz geç oldu kusura bakma unutmuşum
aşağıda gerekli bilgiler var
1 numaralı parça 100 ytl + 2 numaralı parça 450 ytl
2 numaralı parcayı bana indirimli 500 e bıraktılar pahalı gelmiştiSerakan biraz geç oldu kusura bakma unutmuşum
aşağıda gerekli bilgiler var
1 numaralı parça 100 ytl + 2 numaralı parça 450 ytl
kardes gts parcasının fiyatına bana arkas opelde 200 dediler tabi arkadasın sordgu firma belki daha cazip bir fiyat söyleyebilir.cünkü opc line marspiyerin fiyatı 450 ymiş.cok uygun bence.daha onun %18 le 25 civarı bi indirimi de olurGeç olsunda güç olmasın Yalnız yine bir karışıklık var, bu parçalar OPC nin parçaları Ben GTS parçası istiyorum. Şekildeki 1 numara benzeri parça ama bende halihazırda bulunan 2 numaralı parçanın üzerine monte edilebilen bir parça. O parçanın fiyatını bulabilirmisin sana zahmet...
ben opc marspiyerini de cok begeniyorum ama fiyatı beni aşmıştı ama arkadasın söyledii fiyat indirimsizse cok iyi gercektenEvet Hakan arkadaşın kendi yeri varmış opel parçası satıyorumuş yanlış bilmiyorsam. O bakımdan bizim istediğimiz parçayı daha ucuza getirebilir sanırım.. Fiyat verdiği parçalarda uygun ama işte dediğim gibi bize GTS nin altı lazım senin 200 YTL dediğin parça....
ben opc marspiyerini de cok begeniyorum ama fiyatı beni aşmıştı ama arkadasın söyledii fiyat indirimsizse cok iyi gercekten