vectra HB 98 model yardım lütfen?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anladım ama neticede ben de bir öğretmenim hem de meslek yeni sayılan bir öğretmen yani bütçemi çok zorlarsa almanın bir mantığı yok o zaman sedana yönelmeliyim belki de. arabayı alıp beş sene falan binmeyi düşünüyodum ama.

valla yalan soylemeyım ben boyle bır aracı ılk defa gordum

hocam o zaman hiç kafanızı yormayın.bu fiyata daha farklı sedan olmak şartıyla bilinen bir opel serisi alın diyorum.en azından kafanızda soru işareti kalmaz.

ya arkadaslar kac kisinin arka cami sik sik kiriliyorki . parca sorun olacagini sanmiyorum cünkü ayni sedan gibi kardesim git gör göster hosuna giderse al hevesini koyma kursaginda ama sedan cok tutulan bir model oldugundan satisi sedan gibi hizli olmayabilir... ama tercih meselesi tabiki ..

ya deri koltukları hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.

aldığın araca da yaptırabilirsin.maksimum 300 ytl ye yaptırabilirsin.detaylara takılmayın asıla bakın hocam

valla etkilendim bile tamam vazgeçtim:) almıyorum

dedim ya benim daha ilk arabam olacak ondan dolayı deri koltuk ne kadar olur bilmiyordum ama ucuzmuş dediğiniz gibi hiç riske girmeye gerek yok o zaman sedan alıp kafamın rahat olması daha cazip bir görüş

deri koltuk - olarak yazın sıcak -kışın ise soğuk olur.bunuda göze almanızı öneririm.

Geri