vectra ma ve bana yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatih999

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 10 gün önce ankara gelirken araba teklemeye başladı arıza lambası yanmadı bende ustama kadar gittim arabanın arızası bulundu buji yağ içinde kalmıştı çunku subap ın bırı yanmıstı. neyse subaplar değişti kapak işlem gördü contalar filan değişti çıktık servisten.

sorun şu: araba benzinde ve lpg de farketmiyor zorlandığı zaman düşük vites yüksek devir veye büyük vites alçak devirde arıza lambası yanıyor. kapatıp açınca sönüyor. lpg ayarındandır dedik gittik hersey mukemmel. bugun arıza lambası yanıkken tech 2 ye bağlandı ama sorun gorunmuyor hersey süper dendi.

arabanın çekişi normal ama yakıt eskıye gore çok fazla durumda.

ustam 500 km sonra gel tekrar subap ayarı yapacaz dedi acaba sorunum o zaman çözülür mü?

buji yağ içinde kaldığı için acaba diyorum bobin mi bu sorunu yapıyor 70000 km önce değişmişti.

hadi ustalar bilgeler bi el atın bu işe:confused:

LPG de bir bobinin 70 000 KM uzunca bir km demek bana göre neticede LPG bobinin canına okuyor. Konunu okurken ilk aklıma benimde bobin geldi. Buji de olabilir.

Benimde aklima bobin geliyor ama arizali olsa bilgidayarda cikmazmiydi

sibobların alışmasını bekleyin derim yakıt sarfıyatına onemı cok çalısmasına fılan etkı edıyor sıboblar ayarlanınca bır bakın bırde arıza ısıgı yakıyorsa mutlaka beyınde bır hata yazmıstır onu bılmek lazım

önceki vectramdaki arızaya benziyor. debimetreye bi baktırın.

her bindiğmde arıza lambası yanıyordu ancak bugun 20 km yol yaptım yanmadı cunku ustaya gidecekti...

arabayı bıraktım sın subap ayarı yapılacak ve lambaya bakacaklar insallah sorun biter cunku ankaradan ayrılıyorum. sonucları burada paylasırım

Geri