arkadaslar 10 gün önce ankara gelirken araba teklemeye başladı arıza lambası yanmadı bende ustama kadar gittim arabanın arızası bulundu buji yağ içinde kalmıştı çunku subap ın bırı yanmıstı. neyse subaplar değişti kapak işlem gördü contalar filan değişti çıktık servisten.
sorun şu: araba benzinde ve lpg de farketmiyor zorlandığı zaman düşük vites yüksek devir veye büyük vites alçak devirde arıza lambası yanıyor. kapatıp açınca sönüyor. lpg ayarındandır dedik gittik hersey mukemmel. bugun arıza lambası yanıkken tech 2 ye bağlandı ama sorun gorunmuyor hersey süper dendi.
arabanın çekişi normal ama yakıt eskıye gore çok fazla durumda.
ustam 500 km sonra gel tekrar subap ayarı yapacaz dedi acaba sorunum o zaman çözülür mü?
buji yağ içinde kaldığı için acaba diyorum bobin mi bu sorunu yapıyor 70000 km önce değişmişti.
hadi ustalar bilgeler bi el atın bu işe
sorun şu: araba benzinde ve lpg de farketmiyor zorlandığı zaman düşük vites yüksek devir veye büyük vites alçak devirde arıza lambası yanıyor. kapatıp açınca sönüyor. lpg ayarındandır dedik gittik hersey mukemmel. bugun arıza lambası yanıkken tech 2 ye bağlandı ama sorun gorunmuyor hersey süper dendi.
arabanın çekişi normal ama yakıt eskıye gore çok fazla durumda.
ustam 500 km sonra gel tekrar subap ayarı yapacaz dedi acaba sorunum o zaman çözülür mü?
buji yağ içinde kaldığı için acaba diyorum bobin mi bu sorunu yapıyor 70000 km önce değişmişti.
hadi ustalar bilgeler bi el atın bu işe