vectra mı?passat mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
passatların hele 97-98 olanların tipini hiç beğenmiyorum.nasip olursa bundan sonraki aracım 2001 model cdx ya da 2001 omega olacak.wv grubu ilgi alanımın dışında,her zaman vectra:)

Tabiki vectra..

Dün bitane 1.8 t passatın şöförünün gözlerindeki çaresizliği gördüm ben ya.. çok acıdım adama nası yırtındı ama olmadı olamadı oysaki daha 4. vites 5500 devirdeydim..

Tabiki vectra..

Dün bitane 1.8 t passatın şöförünün gözlerindeki çaresizliği gördüm ben ya.. çok acıdım adama nası yırtındı ama olmadı olamadı oysaki daha 4. vites 5500 devirdeydim..

sende cok gaddarsın uyardın mı adamı bastan 2.5 vectra dıye

Tabiki vectra..

vectra ya............başka ne denir ki...

the İMAM
'06 elegance

konu hortlatılmış ama yorumumu söleyeyim 4 yıldır vectra kullanıcıyım...passat kullanmamıştım...daha passata geçeli 1 hafta olmadı tek diyeceğim konfor rahatlık genişlik ve o turbo farkı için kesinlikle passat diyorum...vectra b kasa yanından geçemez...bunu anladım...tabi bunlar benim şahsi fikrim...eski vectramında hakkını yemem ama...çok sağlamdı kaporta yönünden...

1.9 TDi Exclusive kıyak araba. (konu hortlamış farkındayım ama yazayım dedim :) )

sende cok gaddarsın uyardın mı adamı bastan 2.5 vectra dıye

Buradan uyarıyorum bak passat diyenleri 06 VEK 68 uzak durun benden, genelde 90 a sabitlerim hızı ama yanımdan geçerken ters ters bakmayın sinirleniyorum sora.. tüplüde değilim :)

Passat (aynı model için söylüyorum) yol tutuş berbat..Memur gibi kullananlar için passat diyorum zaten öyle kullananlar almasın vectrayı..

Geri