Vectra OPC 34 ASP 34

aaa vectra opc line :) benim arabanin aynisindan gorunce sevindim :) bence cok acil eibach yay ve 18" jant lazim... ;) gule gule kazasiz belasiz kullanin...

jantlar cok kotu acil jant lazim

Jant Konusunda bu kadar kafama girdiyseniz önerilerinizi bekliyorum varsa bildiğiniz resimli fiyatlı.

Maşallah Kazasız Belasız Kullanmak Dileğiyle

Hayırlı olsun erhan hoşgeldin. aracın farları bi değişikmi sanki banamı öyle geldi afl falan varmı? birde jant işini gerçekten düşün bende bakıyorum volkan cok fena kafama girdi 20 inc bi jant bulduk lastik sorunumuz var sadece bakalım ilgileniyoruz bizde. bu arada chip yaptırmayı ciddi ciddi düşün hiç çekinme

kesinlikle 5 ikiz kollu OPC jantı derim.. :good:

tanesi 1200 TL'ymiş :D

05_11_22_opel_vectra_opc_3_nagy.jpg

Hayırlı olsun erhan hoşgeldin. aracın farları bi değişikmi sanki banamı öyle geldi afl falan varmı?

AFL olması lazım, mercekli far ile parklar arasındaki boşluk biraz fazla, arada ayna var :good:

AFL nin ne demek olduğunu bilmiyorum ama araçla direksiyonu sağa çevirdiğimde komple sağa dönen farklı bir sistemle ışık veriyor . Şöleki aracın önü düz farlar önü gösteriyor ama direksiyonu olduğu yerde bile sağa yada sola çevirsem o tarafa dönüp aydınlatan yeni bir ampul yanıyor 1 yada 2 seneye kalmaz bütün özelliklerini çözerim bu aracın :D

OPCyi görünce bi heyecanlandım bende ama opc line miş :) olsun o da güzel..kazasız belasız..

AFL nin ne demek olduğunu bilmiyorum ama araçla direksiyonu sağa çevirdiğimde komple sağa dönen farklı bir sistemle ışık veriyor . Şöleki aracın önü düz farlar önü gösteriyor ama direksiyonu olduğu yerde bile sağa yada sola çevirsem o tarafa dönüp aydınlatan yeni bir ampul yanıyor 1 yada 2 seneye kalmaz bütün özelliklerini çözerim bu aracın :D

Bu dediğiniz özelliğin adı zaten AFL far sistemi.

Geri