Vectra OPC alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lysha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lysha

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
alınır vergisi problem değilse...
Ayrıca tadıda farklıdır 2.2 bile zevk veriyorken bunu tahmin bile edemiyorum :)

vergi ve benzine vericek paran warsa alınır.. :)

Aynen oyle benzinci akraban ve vergi dairesinde dayi varsa alinir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu araç gerçekten de yürek ister Giray..Vectra C nin hası, opc nin en baba yiğitlerinden biridir vesselam..Açıkçası kısa ve öz konuşmak gerekirse ben de yorumlara katılıyorum; vergisi ve yakıtı problem olmayacaksa kesinlikle alınası bir araç..Fakat şimdilerde emisyon değerlerine göre vergi geleceği konuşuluyor..Bu aracın emisyonu biraz fazla tahmin edildiği üzere..Ancak hafta sonları kullanırım pek zorlamam kaşınan 1-2 kişi olursa kaşırım o kadar dersen de yine alınabilir..Bu aracın içi, özellikle de koltuklarının temizliği ve km si de dikkatimi çekti..Resmen fuar arabası..Türkiye de tek olursun :)

Türkiye sartlarinda vergisini algisini bilmem:) ama zevkli bir arabadir. ben lpg ye karsiyim ama iki yil önce izin yolunda tanistigim bir gurbet ci. lpg li kullaniyorum cokta memnunum demisti :)

Giray kasko değeri uygun olursa 2.600 TL lik MTV yi 1.000 TL den fazla aşağıya çekme imkanı var. Yakıt desen onun da LPG ile çaresi var. Her zevk imkanlar elverdiği elverdiği sürece karşılanıyor. İmkanın varsa gözünün yaşına bakma, içine dert olacağına yap bir hovardalık, daha sonra istesen de yapamıyorsun ;).

otomatiği yok bu gudubetlerin.olsa hemen alırım bidene :)

Yorumlariniz icin oncelikle tesekkurler :)

Arac maltepe ziebart sahibinin eski arabasi. Yakit sorun degil fakat aracin gecmisi onemli. Aldiktan sonra basimiza bela olma ihtimali de var. Arabayi biraz daha arastirip sorun cikmazsa alacagim :)

Dip gaz gezmedikçe bence çok fazla bir yakıtı olacağını da sanmam, kesinlikle alınır ama böyle bir aracı muahafaza etmek için bir garaj, ve sürekli arkasını dönüp BAKMAYACAK gamsız bir sahip lazım, ben bu arabanın yükünü kaldıramazdım. Fiyatı sıradan bir insignia fiyatı ancak türkiyede bir elin parmağını geçmeyek kadar nadir bir araç olduğu için çok sıkıntı olurdu :D

Geri