vectra sana kırmızı çok yakışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan romeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Piyasada pek görünmüyor Sadece kendinde olmasını düşünürsen acı yeşil yaptır.:D :D

skyeye' Alıntı:
Benim araba siyah, sarı çok güzel durdu ama özellikle yağmurlu havalarda 2 dakkada leş gibi oluyo :(
erman abi benimkiler kırmız harika duruyorlar öenrirrim sana:D arkadaşa da bencede kırmızı yap

kırmızı çizgi

opelin kilometre saatlerinde 50 km yerindeki kırmızı çizginin anlamı nedir?:confused:

50km genelde her ülkede olan hız sınırıdır. Çoğu ülkede geçilmemesine dikkat edildiğinden kolay görünsün diye o renktir.

Evet konu ile ilgili 2 rivayet var, biri flybird'ün dediği gibi şehir içi hız sınırı.Bir de 30km ve 50km'de kırmızı çizgi bulunması durumu var, bunun için de 1. ve 2. viteste sağlıklı vites değişimi için max. sürat olduğu söyleniyor...

skyeye' Alıntı:
.Bir de 30km ve 50km'de kırmızı çizgi bulunması durumu var, bunun için de 1. ve 2. viteste sağlıklı vites değişimi için max. sürat olduğu söyleniyor...

bende böyle biliyorum devirli vites gecişleri için koyuluyor diyee:)

teşekkürler.vites değişimi demişken ben hep 2500-2700 civarı vites değiştiriyorum.forumda da bunla ilgili çeşitli görüşler var.cdti için hem yakıt hem de istikrarlı bir hızlanma için uygun devir aralığı nedir?aracın kitapçığında her viteste mümkün oln en düşük devirde seyredin gibi bir ibare var.bu araca zarar vermiyormu kurum vb.

Geri