{Vectra ß 2.0 } 1996

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VaLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracı aldığımda üzerinde bu vardı :)

bende hatırladım şimdi direksiyonu ve panjuru sormuştun.

ooooooooo işte bu güzel.. araçta emek var.. her yerinden belli ediyor kendini..

yalnız siz buraya aracınızı koyarken övgü kadar eleştiride bekleyiniz..

şöyle diyorum ki.. sis farlarındaki xenonlar benim gibi astigmatı olan sürücüler için çok tehlikeli ve kullanım amacının dışında.. farlarınızda da mercek kullanabildiğiniz sürüşler dilerim..

jantlarıyla body'si ile duruşuyla far kaşı dahi yakışmış on numara bir vectra çok beğendim gerçekten.. ;)

aracı aldığımda üzerinde bu vardı :)

bende hatırladım şimdi direksiyonu ve panjuru sormuştun.

yok ben sormadım benim arkadaş sormuş yine forumdan satmam demişsin :maden::dil::rakir:

ooooooooo işte bu güzel.. araçta emek var.. her yerinden belli ediyor kendini..

yalnız siz buraya aracınızı koyarken övgü kadar eleştiride bekleyiniz..

şöyle diyorum ki.. sis farlarındaki xenonlar benim gibi astigmatı olan sürücüler için çok tehlikeli ve kullanım amacının dışında.. farlarınızda da mercek kullanabildiğiniz sürüşler dilerim..

jantlarıyla body'si ile duruşuyla far kaşı dahi yakışmış on numara bir vectra çok beğendim gerçekten.. ;)

Teşekkürler :)
Elbetteki her türlü eleştiriye açığım. Söylediğiniz gibi sislerdeki xenonlar özellikle sislerde çok göz alıyo ama bu daha çok makyajlı kasada mercekli sislerde oluyo.. tuhf gelicek belki ama bu göz almayı yüzünden sislerimi temizletmekten vazgeçmek zorunda kaldım. şuanki hali ile ışık kırılmaya uğruyor ve sadece 3-5 metre kadar aydınlatıyor yani sadece görüntü amaçlı.
Farklar iiçin ise beyaz tabanlı angel düşünüyorum.

:) Eyvallah abi Sitedeki emsallerine ayak uydurmaya çalışıyo :))

jantların markasına hiç bakmamıştım daha önce.
çok bilindik bir marka değil.
Sadece içinde ve dışında kabartmalı olarak RACİNG yazısı var

02012012133.jpg

02012012134.jpg

Vectra ß kadran

Arkadaşlar bu kadranı değiştirmeyi düşünüyorum mvi renk irmsher kadran taktırmayı düşünüyorum
Siz ne diyorsnuz

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

Son düzenleme:
Güzel bi seçenek tabii.
Ben de sarı ışı sevmeyenlerden olduğum için beyaz led yaptım, tüm iç aydınlatmayla beraber. Daha güzel oldu.

Fakat, sizin aracınız beyaz olduğundan dolayı kırmızı ile harika gideceği kanısındayım. Mavi çok ışıldıyor bana göre. Ama plasma mavisi olursa(yani kadran üzeyinden renklenirse ışıkla değil) o zaman çok şık durur kanısındayım.

Son düzenleme:
Geri