{Vectra ß 2.0 } 1996

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VaLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gayet güzel.jantları beyaza boyatmayı düşünüyormusun?
aslında çok açık bi sarı attırmayı düşünüyorum üzerinden.. yani ışık vurduğunda sarıya dönük bi gri elde etmek istiyorum

arkadaşlar size yazdıklarım uydurma gibi geliyo galiba ama araca binmeden anlamak zor.. yollar şuan elverişli değil ama size söz yazın bi video çekeceğim..
2 kamera kullanacağım biri vitesi biri kadranı çekicek..

burda yalan söylemek kimseye bişi kazandırmaz size 1 de 100ü görüyo demiyorum :D

ancak iki şeyi göz önünde bulundurun araca lpg 2 yıl önce takıldı ve takıldı takılalı toplamda 300 liralık gaz aldım araca onun dışında ben sadece benzin kullanırım.

ikincisi ise aracım orj 119 bin kmde genelde uzun yolda kullanılmış bir araç yani motoru üzülmemiş yıpranmamış durumda..

yinede sizi inandırmak için bir video çekicem yani..;)
kardeş sakın yanlış anlama yalanlamak için demedim öle anlaşıldıysa affola benim aracı eleştirdim :)

arkadaşlar size yazdıklarım uydurma gibi geliyo galiba ama araca binmeden anlamak zor.. yollar şuan elverişli değil ama size söz yazın bi video çekeceğim..
2 kamera kullanacağım biri vitesi biri kadranı çekicek..

burda yalan söylemek kimseye bişi kazandırmaz size 1 de 100ü görüyo demiyorum :D

ancak iki şeyi göz önünde bulundurun araca lpg 2 yıl önce takıldı ve takıldı takılalı toplamda 300 liralık gaz aldım araca onun dışında ben sadece benzin kullanırım.

ikincisi ise aracım orj 119 bin kmde genelde uzun yolda kullanılmış bir araç yani motoru üzülmemiş yıpranmamış durumda..

yinede sizi inandırmak için bir video çekicem yani..;)

mustafa amacımız sana yalancı demek değil ama teknik veriler ortada, dişli oranın belli. aracın isterse 300hp olsun son hızı ve hızlanmaları dişli oranları belirler. eğer sen dersen ki benim aracımda yeterli oranda bir 4. dişli var anlarım ama bu f20 ile olacak iş değil yani.

illaki sen bu sonucu almışsındır. peki kadranın kalibrasyonu düzgün mü? sonuçta standart ölçülerde tekerlerin yok.

Son düzenleme:
illaki sen bu sonucu almışsındır. peki kadranın kalibrasyonu düzgün mü? sonuçta standart ölçülerde tekerlerin yok.

bu konudaçok fazla bir bilgim yok açıkçası.. ve bunu hiç düşünmemiştim..

orjinal lastik ebatları 195/65/15
bende lastik ebatları 215/45/17

ne kadar etkiliyor kadran kalibrasyonunu bilmiyorum :(

bu arada benim söylediklerim yazılı net veriler değil. dyno test sonuçları değil..
ben o hızı yaparken yolun eğimine rüzgarın estiği yöne ws bakmadım hiç.
ben kadrana ve vitese baktım gördüğüm şeyi burda sizlerle paylaştım :)

Geri