- Konuyu Başlatan
sn informatiker ;
Ben yıllardır astra kullanıyorum . Vectranın özellikleri hakında yorumda bulanamayacağım ancak sizin yazdığınız mesajları okuduğumda kendinizle bayağı çelişik durumda kaldığınızı gördüm . Size önerim iki araba modelinden önce sadece teknik detaylarda seçeneklerinizi teke indirmeye bakın. Ben size çok basit tabirle evlenmek istediğiniz eş için tercihleri yaparken meslek - tip - boy bu gibi şıklarda birkaç seçenek sıralarsanız eşinizi seçmekte çok zorlanırsınız. Bu yüzden teknikde tek versiyona düşüp ondan sonra segmentleri aynı arabalar arasında seçim yapabilmeniz daha doğru olabilir . Kafanız karışmaz ozaman. Test sürüşü durumu için her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır veya her jokeyin atı kazandırma şekli farklıdır. Sizin araba kullanışınız çok önemlidir. Ben genelde arabamı 2500 - 3000 devir arasında kullanırken bazı arkadaşlarımız belki 3500 devirden aşağı kullanmıyordur. Sizin arabanın içindeki rahatlığınız çok önemli netice onbinlerce para verip alacağınız bir araç , beğenmedin sat yerine öbürünü rahatlıkla alınabilecek araçlar değil . Kusura bakmayın bu satırları sizi yermek değil sadece kafanızı biraz boşaltıp doğru karar vermenizi sağlamak içindi. Doğru karar veremebilmeniz temennisiyle.
Saygılarımla
Allah razi olsun, yanlis felan anlamadim. Cok saol. Dediklerini düsüneyim.