vectracılar buraya

devirde oynama

arabam 2004 vectra c elegance motor rolanti devrinde durdugu yerde devir göstergesi sürekli yükselip alcalıyor 650 -750 devir gibi servise gittim bu arabalarda olur diyorlar. lütfen bilgi yorum

bir vectra b ile
honda cıvık
renault megan
corsa
astra twnport
bmw buyuk ihtmal 316
407-306
gibi biçok araca kafa tutabildim.
ama
cupper s
106 gt
206 gt
gibi araçlarada top speed harıç yklaşamadım:)

sendede vectra b gt olsa sende heralde geçerdin :) bende gt hastasıyım ve almayı düşünüyorum

evet bencede harika ama şunu söylüyüm fazla bilinmiyor çok yakar zannediliyor

vectra olsun taştan olsun ....

opelden başkası yalan..

1998 model opel vectra 2.0 GLS vardı.1.5 yıl kadar kullandım.daha sonra onu satıp 1999 model VW bora comfortline aldım.4 ay dayanabildim ve sattım.Şimdi doğru yolu buldum.2001 model Vectra 1.8 Elegance aldım.8.000-25.000 Tl arası paran varsa Opelden başkası yalan....tecrübe konuşuyo :D

attachment.php

Son düzenleme:
Hayalimdeki kasaydı aldım bir tane 2.0 CD B. Benimde Vectra B arabam olsun diyen herkese Allah nasip etsin. Tipi güzel motoru güzel japonların canı cehenneme. Az kalsın mitsubishi carizma alıyodum bilmeden. Direkten döndüm. Kardeşimin Focus' u var 2004 model şimdi onu aşılıyorum :) sana da bi Vectra alalım diye.
O araba da güzel ama kullanırken oturaklı değil şöyle. Adamın altında oynayıp duruyo, rüzgardan uçacakmış gibi geliyo bana kullanırken. 120 de tedirginlik geliyo abi sallantıdan.
Vectra başka bilmem binmem.

Bu konuya en son yazdığımda Vectra'm vardı. Şimdi yok.. Dediğiniz gibi Japonların canı cehenneme. Vectra B 10 kere eskitir, Megan'ı, Honda'yı, Bora'yı bilmem neyi. Kaya gibi araba. Çok fena hastasıyım çocukluğumdan beri. İlk binişimden 10 gün sonrada almıştım zaten :) Çok mok yakmıyor 2.0 motor var otomatik vites var, gayet az yakıyor. Yola oturuşuna, güven verişine bayılıyorum. Sıfır araba alıpta öve öve bitiremeyen adamlar, 98 Vectra'ma binince tık konuşmuyorlardı.

Temizini bulursam yine alırım, yine alırım..

Son düzenleme:
vectra a 2000 4X4 kullanıyorum ışıklarda durup kalkmak benim için büyük bi zevk

Geri