vectracılar buraya

Vectracı dostlarım abilerim arkadaşlarım size bir sorum olacak.

Çok yakın bir tanıdığımızın 1998 model 2.0 Gls vectrası var. Araba 88550 km de ve km nin orjinal olduğundan adım gibi eminim. Ama araba egzozdan duman atıyor ve yanmamış benzin kokusu geliyor. Usta direk motor bitmiş dedi ama ben 88000 km de motor biteceğine inamıyorum pek sizce başka bir problem varmıdır. Yoksa gerçekten motor bitmişmidir??

9 Yıldır opel vectra b kullanıcısıyım en başta genişlik ve sağlamlığı ve bana hitap etmesi çok hoşuma gidiyor en uzun yolculuk saatim 10 saat oldu gerçekten memnunum inş. bundan sonrası yenisi insignia olur :)

bencede motoru bitmiştir aynısı bizdede oldu arkadasımın elantrası vardı motor sıfırdı ve arac birde yag yakmaya basladı mavi duman atıyordu ve 4 bin tl ye sıfır yeniden yaptırdı şimdi rahat inş sizinkie daha düşük maliyetli cıkar veya bir yanlıslık olmustur cünkü parca parasınıda bir opelci bilir :)

Vectracı dostlarım abilerim arkadaşlarım size bir sorum olacak.

Çok yakın bir tanıdığımızın 1998 model 2.0 Gls vectrası var. Araba 88550 km de ve km nin orjinal olduğundan adım gibi eminim. Ama araba egzozdan duman atıyor ve yanmamış benzin kokusu geliyor. Usta direk motor bitmiş dedi ama ben 88000 km de motor biteceğine inamıyorum pek sizce başka bir problem varmıdır. Yoksa gerçekten motor bitmişmidir??
Motor bitmez arkadaşlar neden bitsin. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşa. Vectra B yağ yakar. Bu zaten bir gerçek. Motor soğukken gaza basınca benzin kokusu gelecektir. Gelmeyen araba olamaz.

O mavi duman, yağ yaktığının göstergesidir. Büyük bir ihtimal kaçak vardır. Adam gibi kontrol ettirilirse çözülür. Ancak yağ yakmasına çözüm yok. Bakımdan bakıma eksildiği görülecektir. Başka bir sorun yok.

Geri