Vectra'ma talip var! Fikirleriniz önemli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu civicler harbi cıvık araba ne yalan söliyim tasarım olarak benim 2001 aracım ondan hem dışı hem içi daha yakışıklı duruyor.sen opelden şaşma bence al bir vectra c2 dizel ohhh misss

Bir arastirayim bakalim su Civic'leri. Genel olarak memnun kalacagim bir arac oldugunu biliyorum. Umarim gonlumce olur ve hayirlisi olur insalah:)

çok sürmüşlüğüm var her kasasını hatta eski euro kasasını bile sürmüşlüğüm var ama hiç ne sürüş zevki ne bir haz veren bir araç kapısı kağıt gibidir zaten açdınmı ilk dikkatini o çekicekdir.. sevenide var tabiki zevk renk meselesi..

çok sürmüşlüğüm var her kasasını hatta eski euro kasasını bile sürmüşlüğüm var ama hiç ne sürüş zevki ne bir haz veren bir araç kapısı kağıt gibidir zaten açdınmı ilk dikkatini o çekicekdir.. sevenide var tabiki zevk renk meselesi..

Şimdi niye böyle diyorsun Hakan abi:) Oldu mu hiç bea:):)

Şimdi niye böyle diyorsun Hakan abi:) Oldu mu hiç bea:):)

keyif meselesi seversin sen belki :) zevklerimiz farklı çünkü onu anladım sen 407 de bir dakka duramam dedin ben mesela sürüşünü sevdim benim arabadan daha yumuşakdı keyifliydi gerçi ben 2.0hdi nı kullandım 135 beygir gayet iyiydi.. :)
zevkler renkler.

bizde 407 2.0 hdi var 2007 model ve sıfırdan beri bizde premium executive denen modeli araç ağzına kadar dolu koltuk ısıtmadan deri döşemeye kadar herşey varrr uzun yolda ve performans olarak herşey var ama çok nazik bir araç ve servislerde bu araçlarda tam bir keşmekeşş geçen sene direksiyon zor dönmeye başladı ve servise gittik hemen direksiyon pompasını değiştirilmesi gerektiğini belirttiler ve 1200 tl parça fiyatı çıktı serviste yağını kontrol ettiniz mi dedim adamlar yağının eksik olduğpunu ve kaçak olduğu için değiştirmek gereltiğini dile getirdiler neyse eksik olan yağı tamamladılar ve o zamandan bu zamana bir sorun yokkk

başka bir sorunu da bu sıralar turbodan ses gelmeye başladı bakalım yakında yine servis yolu gözükecek ve peugeot forumundan baktığım kadarıyla bu turbo sorunu pek çok medelde başa gelmişşş bakalım ne çıkacak

bu arada bizdeki 407 77.000 de daha çok nazik bir araç ve ön lastik ile plaka arasında mesefa fazla olduğu için dik yokuşlarda sürekli ön taradında ki lip sürtüyorr kapıları kapatırken opellerde ki gibi sağlamlk hissi bende uyandırmadııı

Abi öncelikle arabanı o paraya direk vermeni tavsiye ederim.3 5 ay sonra satmaya karar verip birde müşteri bulamayınca deli olursun :D Birde Honda tamamen zevkine kalmış bişey.Şöyle bir durum varki (98-2001) model arasındakiler bile içine oturduğunuzda ve kullandığınızda size direk spor araba hissi veriyor. dışı kağıt gibi olsada bana göre kullanımı ve performansı çok iyi. :D Yeni kasasını kullanmadım fakat şileye gitmiştik.Bence gayet rahat ve başarılı bir araç. Tavsiye ederim.

Muhasebecimde var 407, birde müşterimde vardı. İkisine de bindim, muhasebecim zaten baya şikayetçi idi:) Servis uyarisi veriyordu araci ve artik bikmis:) müşterimde de hem Bmw 320i E46 vardi hemde 407. Takas ile almis:) bu ne bicim araba cok ruhsuz diyordu. Bende bindim kapilar resmen teneke:) yaprak gibi sallaniyor kapilar sanki:) ancak ici cok genis ve cok ferah. 307 Sw'ye de bindim ve fikirlerim iyice sabitlendi. Cunku kapilari da yaprak gibiydi:) ama o da genis ve ferah sayilirdi.

Velhasil; ben ya alman ya japon alacagim gibi.

Geri