Vectra'ma talip var! Fikirleriniz önemli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali abi manuel ve Opel dusunmuyorum:) ama Avensis'lere bakabilirim 1.6'lara. Vergi durumundan dolayi 1.6 almayi dusunuyorum. Uzeri simdilik beni aşar:)

Avensis cokta iyi olur, hemde D segmenti, muhakkak farki olacaktir.

ford'u öneririrm aklına gelebilecek tüm fordları kullandım transit falan hariç babam da smax aldı benim tavsiyemle araç çok hoş ondan önce şirket arabası 2007 dizel 7 ileri otomatik focus vardı orj. deri koltuk falan full doluydu araç o araçtan sonra focuslara ayrı bir ilgim oldu fakat birkeresinde aynı kasa otm. 4 ileri vitesli benzinli focus kullandım araç resmen gitmiyordu yani tüm focuslar mı öyle dersen inan bilmiyorum ama araç heraldi 4 ileri olduğu için yığılıyordu ama sanırım o vitesleri artık kullanmıyorlar sonuç olarak focus iyi seçim

benim kullandığım 407 iyiydi sürüşü çok yumuşakdı sahibide dedi nazik araba oda ön takımı toplamış bir defa onunkide 80 bindeydi ama aracın gidişi süper 135 beygir 6 vites otobanda çok iyi ve full dolu bir araç zaten ondan dedim arabanın fiyatına oranla doluluğu hat safhada fazla.. ayrıca 2.0 hdi motor yakıtı üflüyor uzun yolda hele 90 km sabit hızda hiç bir şey yakmıyor.. tabi her fiyatına oranla çok iyi olan şeylerin bir dez avantajı olucakdır..

bende o yüzden dedim fransızlara sıcak bakmıyorum diye illa bir şeylerinde fazla iyi olurken bir yanlarınıda devamlı hep boş bırakıyorlar..

Burda birisi 2009 vectra c2 elegance dizel aldı geçenlerde. Araba harbiden uçak :D

Burda birisi 2009 vectra c2 elegance dizel aldı geçenlerde. Araba harbiden uçak :D

vectra c2 dizel açıkcası bende arıyorum ama az km yapmışı yok olanlarda uçmuş vaziyette adamlar 48 bin tl - 49 bin tl gibi rakamlardan konuşuyorlar..

29 bin tl yede var 150 bin km de 170 bin km de.. o kmde ben şahsen çıkmam..

alınırsa şöyle ibr şey alınır ama işde pahalı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...gance-dizel-triptonik-40-000km-44944730/detay

25-30 arası benzinli alıcaksan vectra c2 kasa alabilirsin focusdan hem segment olarak hem görünüm olarak hemde prestij olarak 2 gömlek üstün bi araç....
edit: manuel ve opel istemediğinizi sonradan farkettim...

25-30 arası düşünüyorsanız avensis bakabilirsiniz.Güzel arabadır...

satıcaksanda ford alma derim.

Geri