Vectrami sattim basima gelmeyen kalmadi

Dostum kafana takma senin hiç hatan yok. Sen nereden bileceksin böyle bir şey olacağını.

Herşeyde bir hayır vardır... Aracı alırken bunları bilmeden aldınız belki fazla ödediniz... Şimdi iyi niyetinizin karşılığını aldınız gibi düşünmek en güzeli...

Galericilik yapan adam vectra b lerin en son 2001 de üretilip 2002 de c kasaya geçtiğinden bi haberse haketmiş ! neticede siz de 2002 zannederek satmışsınız , ortada art niyet olmadığına göre yapacak birsey yoktur.

ilk başta okurken bende diyorum kendi kendime ilk defa 2002 model vectra duydum diye :) trajikomik bir olay. ama içiniz rahat olsun. alan adam zaten işin içindeyse biliyordur 2002 üretim vectra olmadığını. ;)

Geçmiş olsun
Sizin hiçbir suçunuz yok bilmiyormussunuz

sıfır arabalarda da çok rastlanıyor boyaya ufak tefek olunca bayi hiç söylemiyor gemide indir bindir yaparken biraz fazla ise indirimle satanlar var bayinin insafına kalmış ama sıfır arabaya bile baktırmak gerekyormuş

herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim.biraz once tekrar aradi sana hakkimi helal etmiyorum felan dedi ama artik rahatim ne yapiyim. cikarsada hakki ciksin ben bilerek isteyerek bisey yapmadim ruhsatta yazan rakam 2002 muayeneden bile boyle gecti hatta muayenede seri numarn yanlis bunlar o degil sifir olacak dediler ve ruhsati goturup duzelttirdim ozamanda kimse bisey demedi tekrar tesekkurler herkese

çok geçmiş olsun kardeşim,anlattıklarının hemen hemen aynısı benim başıma geldi,ama ben galericiyi tersledim ve gönderdim...ayrıca bizleri uyardığın içinde teşekkür ediyorum...

Geri