vectramın yeni görünümü...(yeni farlar ve yeni panjur)

sana ne zaman uygun. var mı yarın bir işin falan? çok erken gitmeyelim savaş kovalar bizi :)

Öncelikle hayırlı olsun hocam farlar güzel aydınlatıyomu? bende depo marka far var önümü göremiyom . Birde montajda sıkıntı oluyomu?

öğlen gibi gidip durmak var aklımda ama.

Öncelikle hayırlı olsun hocam farlar güzel aydınlatıyomu? bende depo marka far var önümü göremiyom . Birde montajda sıkıntı oluyomu?

depo markada işte öle bir sorun var...ben depo alıyordum son gece dönerek valeo aldım...ama depo kullanan arkdaşlarımda var memnun olanlarda var şikayetçi olanlarda...ben şuanda memnunum pek gece yolada çıkmadım daha;ama sonradan ne olur bilmem...

ben 1 e kadar müsait değilim ama 1 den sonra gelirim gibi..z.aten kornam bi acayip çalıyor sokakta çocuklar bile gülüyor...yaptırmam gerek...:kop:garajda basıyorum...sesi acayip...havalı kornamı taksam hella falan...tır gibi çalsa...;):)

Son düzenleme:
benim orjınal valeolar gece ve yağışta bile projektor gıbı gosterıyor uzun yolda cok rahat ediyorum, farlarınız hayırlı olsun

bende 12-1 gibi giderim zaten sanayiye. orada görüşürüz o zaman. senin kornaya benimkinden virüs bulaşmıştır :kop: pembe bmx kornası gibi bip bip diyordu benimki :kop:

Geri