vectramın yeni görünümü...(yeni farlar ve yeni panjur)

acaba tamponunun araya falan mı sıkıştı???hemen tamponun yanında sonuçta...

benim orjınal valeolar gece ve yağışta bile projektor gıbı gosterıyor uzun yolda cok rahat ediyorum, farlarınız hayırlı olsun

teşekkür ederim...şuan görünüş açısından çok memnunum...inşallah ilerde kararma falan yapmaz...hatta farların üstüne şeffaf film çektirmeyi düşünüyorum...koruma amaçlı...

hayırlı olsun farlar ve panjur yakışmış iyi günlerde eskitmeniz dileğiyle..bir de bu krom panjurun logosuz olanı varmıydı aldıgınız yerde?

logosuzu yok ama biz kendimiz yapmayı düşünüyoruz. ibrahim'in diğer panjura yapılacak önce duruma göre kromlarada yapacağız.

gerekli cevabı bahadır vermiş...logosuz kendimiz yapacagız...ama tel olandan değil...çok orjinal birşey çıkartmaya ugraşacagız...

Ben getirttim ingiltereden.
Panjurlar zaten 2 parça, biri plastik ızgara, diğeri de etrafındaki gerek krom gerek gövde rengi abs.

Bende hali hazırda krom kenarlık var, ortadaki logolu plastik ızgara'nın da geçen amblemi düşünce artık farz oldu.

Hatta şöyle gösteriyim, resmini çektim geldim:

Yukarıda görünenler de diğer bir ton parça, araçda çok büyük değişiklikler yapacam ama, kar yağmayı birtürlü bırakmıyor ankarada.
Hava yumuşar yumuşamaz tekeeer teker eksiklerini gidericem aracın. Bol bol da başlık gelecek benden.

Ha bu arada, yüksek çözünürlük resmi lazım olursa söyleyin yeter, beyaz fonda felan çeker gönderirim model almanıza yardımcı olacaksa.

azmi bizde bu plastik parçadan yaptıracağız işte. hazır satılanı var mı bu plastik kısmın. krom çerçeve ile güzel duruyor. tam istediğimiz parça bizimde. ingiltereden gelen parça tam olarak hangisi azmi. ve ne kadara mal oldu?

O ikisi birden işte, hem oval olan hem ızgara. İkisi tek parça satılıyo zaten normalde de, ama ikisi birbirine vidalı hertürlü. O yüzden istemezsen oval kısmı çıkarıp sadece ızgarayı kullanabiliyosun.

Kelepir düşürdüm, 10 pound gibi bi fiyata geldi. Araştırayım, kapatayı size de bitane bulunca dur.

Geri