vectrayı bmw yapma :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burdaki farkı göremdim :) arkdaki yapıtırmamı bmw ediyor :)

bence temiz sade güzel bir vectra b aynı yaşdaki akranı bir bmw 3 kasayla donanım olarak işçilik kalitesi olarak hemen hemen kafa kafaya çıkar.. ama görüntü olarak vectra b bmw ye on basar bunun en büyük kanıtı zamandır hayla vectra b ler sanki daha dün fabrikadan çıkmış gibi pek çoğu yollarda ve kasanın görüntüsü eskimedi.. ama 97-98 uzay kasa bmw ye yolda gitse kim ilgilenir kim bakar..

vectra b sanat eseri o kaputtan gelip aynalara kadar gelen çizgi hiçbir arabada yok.

Başlık istemeden durumu özetlemiş zaten:Vectra'yı BMW YAPMA,bırak öyle kalsın :)

bence temiz sade güzel bir vectra b aynı yaşdaki akranı bir bmw 3 kasayla donanım olarak işçilik kalitesi olarak hemen hemen kafa kafaya çıkar.. ama görüntü olarak vectra b bmw ye on basar bunun en büyük kanıtı zamandır hayla vectra b ler sanki daha dün fabrikadan çıkmış gibi pek çoğu yollarda ve kasanın görüntüsü eskimedi.. ama 97-98 uzay kasa bmw ye yolda gitse kim ilgilenir kim bakar..

bu uzay kasa lafına da hastayım ha :D nedense her arabanın bi uzay kasası vardır :D

neyse, 97-98 iki kasa var bmw de :D hangi uzay kasa? e36 mı e46 mı? hoş, ikiside yakışıklı arabalardır yabana atmamak lazım :D

bu uzay kasa lafına da hastayım ha :D nedense her arabanın bi uzay kasası vardır :D

neyse, 97-98 iki kasa var bmw de :D hangi uzay kasa? e36 mı e46 mı? hoş, ikiside yakışıklı arabalardır yabana atmamak lazım :D

e46 türkiyeye 99 da girdi diye biliyorum benim dediğim e36 kasa uzay kasa ama ben o tabiri tek o arabada duydum her yerdede o kasa uzay kasa diye söylenir en azından ben kime uzay kasa bmw desem bu yaşıma kadar e36 kasa olduğunu anlamışlardır..

neyse arabalar yakışıklı ona bir lafım yok.. ama yüz eskimesi denen bir olay var bmw dede bu çok çabuk olan bir şey çok satmasından çok tüketilmesinden etrafda çok görülmesinden belki mütevelli bilemiyorum.. yoksa e36 bmw in cabriosunu ben şu anda sıfır bmw e cabriolara değişmem görüntüsü harika duruşu çok güzel..

vectra b de bu yüz eskimesi pek yok temiz sade orjinal bir vectra b hayla yolda dikkat çekiyor ben burdayım diyor.. benim fikrim..

Opeli çok severim ama bmw yi küçümseyecek kadar da değil.

vectra iken daha yakışıklıdır inan...

Geri