16 Eki 2010 #21 JOSEFGT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 547 Tepkime puanı 0 Puanları 16 bencede vectra daha iyi )
16 Eki 2010 #22 D darkmoon Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 6,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 TheEye' Alıntı: Bırakalım da foto konuşsun Genişletmek için tıkla ... ama konuşduğumuz araç bu değil biz normal 4 kapı 3.16 bmw ile 1.6 vectrayı konuşuyoruz bu resim biraz belden aşağı vurmak oluyor bahsettiğimiz şöyle bir bmw ile şöyle bir vectra Hangisi güzel deseniz ben zevkim orantısında vectra derim..
TheEye' Alıntı: Bırakalım da foto konuşsun Genişletmek için tıkla ... ama konuşduğumuz araç bu değil biz normal 4 kapı 3.16 bmw ile 1.6 vectrayı konuşuyoruz bu resim biraz belden aşağı vurmak oluyor bahsettiğimiz şöyle bir bmw ile şöyle bir vectra Hangisi güzel deseniz ben zevkim orantısında vectra derim..
16 Eki 2010 #23 forged&carbon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2008 Mesajlar 2,661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Herr Nachtigall' Alıntı: ben dünya para verip sığamadığım elimdeki bardağı koyamadığım eşşek yüküyle benzin yakan arabaya bu kadar saygı duymam... Genişletmek için tıkla ... ya birak kanka yaa.. objektif ol biraz arkadan itis gibisi var mi fordu kastetmedim bmw den bahsediyorum Son düzenleme: 16 Eki 2010
Herr Nachtigall' Alıntı: ben dünya para verip sığamadığım elimdeki bardağı koyamadığım eşşek yüküyle benzin yakan arabaya bu kadar saygı duymam... Genişletmek için tıkla ... ya birak kanka yaa.. objektif ol biraz arkadan itis gibisi var mi fordu kastetmedim bmw den bahsediyorum
16 Eki 2010 #24 MURAT_BG_91 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ara 2009 Mesajlar 1,882 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 ilginc olmus