Veee Vectramın Son Hali Bakalım Ne Düşüneceksiniz :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karlık ve Jantlar güzel. Helezon ile desteklenmesi gerek. Ayrıca Xenonları farlardan ve parklardan çıkartın. Karşıdan gelen sürücülerin yolu görme hakkına biraz saygı duyalım...

jantlar yakışmış bir de kapı direklerine siyah mat folyo çektirirsen daha şık durur usta

bunun gibi :bir::bir::bir:

3nkfv.jpg

göz alıcı olmuş..

göz alıcı derken iyi anlamda değil o merceksiz farlara xenonlarla birde yetmez gibi sislerle karşıdan gelen için kör edici olmuş

güzel olmuş güle güle binin.
jantlar 5 kollu olsun çamurdan olsun :)

Ayrıca karlıkların tamponla birleşim yerlerine çelik macun çektirip boyatırsanız tek parça halinde daha güzel durur.

göz alıcı olmuş..

göz alıcı derken iyi anlamda değil o merceksiz farlara xenonlarla birde yetmez gibi sislerle karşıdan gelen için kör edici olmuş

Siz galiba forumda , xenon takılı olan araçlara yorum yapıyorsunuz sadece :D
Merceksiz xenonlar evet çok göz alıyor,ama resimde belli bile değilken yorumlarınız hep olumsuz yönde..

Siz galiba forumda , xenon takılı olan araçlara yorum yapıyorsunuz sadece :D
Merceksiz xenonlar evet çok göz alıyor,ama resimde belli bile değilken yorumlarınız hep olumsuz yönde..

kullanıcıya göre arama yaparsanız sadece xenon takılı araçlara yorum yapıp yapmadığımı anlarsınız..

öncelikle 3. fotorafta sislerdeki xenon fotograftan bile gözümü almaya başardı.. ben bu tür kendinden başkasını düşünmeyen kendi özgürlük sınırlarının başkasının özgürlüğüne müdahale ettiği noktada bittiğini billmeyen insanların düşmanıyım, tabiki olumsuz yönde olacak birde çok güzel olmuş bin gez mi diyeyim adam zaten karşıdakini umursamayıp bide üzerine 100tlden fazla para sayıp alıp takıyor şu forumdaki herkes ii olmuş yerine benim gibi dese bir tek o zaman sökülür o xenonlar o güne kadar gece trafiğinde maganda lambalarıyla kör olurken kazasız belasız günler

kullanıcıya göre arama yaparsanız sadece xenon takılı araçlara yorum yapıp yapmadığımı anlarsınız..

öncelikle 3. fotorafta sislerdeki xenon fotograftan bile gözümü almaya başardı.. ben bu tür kendinden başkasını düşünmeyen kendi özgürlük sınırlarının başkasının özgürlüğüne müdahale ettiği noktada bittiğini billmeyen insanların düşmanıyım, tabiki olumsuz yönde olacak birde çok güzel olmuş bin gez mi diyeyim adam zaten karşıdakini umursamayıp bide üzerine 100tlden fazla para sayıp alıp takıyor şu forumdaki herkes ii olmuş yerine benim gibi dese bir tek o zaman sökülür o xenonlar o güne kadar gece trafiğinde maganda lambalarıyla kör olurken kazasız belasız günler

önünü bile güç bela aydınlatan, arkandan araç gelirken kendi arabanın gölgesinde kaldığın bir fara sahipsen (cdx xenon) zor durumlar için güçlü bir sis farı emin ol ki hayat bile kurtarabilir. gönül ister ki trafik denetimleri akşam saatlerinde yapılsın ve normal aydınlatmanın dışındaki bütün sistemeler men edilsin. bu konuda haklısın.

Geri