veeeee Cİ'ci kızım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel, güle güle kullanın bir ara abimede bakmıştık ama bukadar temiz bulamamıştık biz

:) Evet çok aradım ama bulamadım malesef anıl doğru söylemiş.. Ama sizinki karika vallahi güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah..

bisi sorcam tabanwaya kaç lira bıraktınD: ora çok pahalı ya:)

bende aracı alalı 2 yıl oldu ne boya koruma ne bişi yaptırmadım ankarada nerede yaptırdın ve ne kadara. masallah aracın cok guzel bide temizlenince cok cok güzel olmus allah kaza bela göstermesin

Volkan jant için herkoya da bakmayı unutma. Bu 15 lra bilkent tabanvaysa mı? ben en son oraya fırçasız köpüklü 30 lira bıraktım. indirim mi yapmışlar?

benim yıllardır gittiğim yıkamacıda köpüklü yapıyor ama ben geldim mi eski müşterisiyim diye süngerle yıkattırıyor çocuklara çünkü kendi dedi köpük işi show görsel bir şey işlemiş kirleri yada ara yerleri temizlemez oraya illa sünger yada fırçanın girmesi şart dedi.

http://www.sahibinden.com/bmw_e46_c...a_plastik-19WQQaXQQ12856847WQQpXQQdisplayitem

plastik 2003 ön tampon.. al boyat kaçırma derim :)

c1.jpg

Volkan jant için herkoya da bakmayı unutma. Bu 15 lra bilkent tabanvaysa mı? ben en son oraya fırçasız köpüklü 30 lira bıraktım. indirim mi yapmışlar?

ben hep öle bırakıyorum ama...30-40 tl ye yaptırdığımda oluyor ama en bişiler istiyorum detaylı göğüs temizleme filan....

Geri