Vek

Tesisatın nerdeyse tamamı ikinci el alındı, hatta izolasyon malzemesi de. Sıfır alınan bir tek subwoofer var, o da Kanada'dan geldi.

İzolasyon malzemesinin sıfır fiyatı tüm araç için yaklaşık 500TL civarı, ama ben sadece ön kapılara uyguladım, malzemenin yarısı duruyor. İkinci el 250TL'ye almıştım.

Tesisatın maliyeti de:
Audison 6.9 ve 2.500 anfiler (2.500 resimlerde gözükmüyor, 6.9'un arkasında duruyor çünkü) toplamda 1300TL
Pioneer P88 RSII 700TL
Elate 6.3 komponentler 700TL
Subwoofer 250 TL + 100 TL kutu ve kaplaması
Kablolama, sigorta blokları vs. 150TL

Montaj: 0TL :D Çünkü kendim yaptım.

Yani kabaca 3200TL gibi bir maliyete geliyor, ama tekrarlıyorum, nerdeyse tüm parçalar ikinci el alındı. Sıfır olsalardı bu maliyet 2-3e katlanırdı.

Tesekkür ederim .oldukca pahalı bir tesisatmıs.ama güzel duruyor.dinlemeside eminim öyledir.

teşekkürler,

yeni oyuncaklarımı paylaşayım dedim :D

güle güle kullanın. yalıtımın asıl amacı nedir?
dışarıdan gelen sesi kesmek mi, titreşimleri önlemek mi yoksa sesi açınca dışarı çıkmasını önlemek mi?
benim için 3.seçenek önemli.

Daha çok sac titreşimlerini önlemek ve kapı hoparlörlerinden daha iyi verim alabilmek.

Sesin dışarı çıkmasını da bir miktar önlüyor, yani sacları yalıtarak o yönden basınç kaybını azaltıyor. Bagaja da uygulanıyor genellikle, o zaman da subwoofer'dan daha iyi verim alınabiliyor.

teşekkür ederim :)

maşallah kazasız belasız kullan

Okan abime saygılarımı iletiyorum. Bir süredir fotoğrafları koymamı bekliyordu :D

Ondan aldığım jantlar hakkaten süper. 5x110 olduğu için tam oturuyor ayrıca 41 ofset ile de çok uyumlu ve orjinal gibi duruyor. Sürüş konforunda da hiçbir eksilme olmadı bu arada. Hatta iyileşti bile diyebilirim.

Geri