Vek

hocam özellikle işçiliği çok beğendim Çok sade ve şık bir görünümü var. Bende düşünüyorum böyle bi izalasyon yaptırmak bası fullediğimde dışarıdan kötü bi bagaj sesi duyuluyor onu önlemek amaclı. Bagaj için böyle yalıtım acaba bana ne kadara mal olur

Teşekkürler! Kullandığın malzemeye göre değişiyor fiyatlar. Dynamat Amerikadan ithal geldiği için bir kutu "bulk pack" 400 TL gibi bir fiyatı vardı ben aldığımda. Yalnız ben başkasından almıştım, kendisi getirmiş, 250TL istemişti. Sadece bagaj için bulk pack'in yarısı yeter.

Würth de tavsiye ederim, daha uygun fiyatı var ve Türkiyede bulmakta çok daha kolay. Sadece bagaj için 100-150 lirayı geçmez masrafın ve ses kalitesi oldukça artar. Benim yarım kutu dynamat bagaj için duruyor, daha yapmaya vaktim olmadı.

Son düzenleme:

Bayram öncesi cilalı yıkama yaptırmıştım, sonrasında birkaç resmini çekeyim dedim :dinle:

Vectram, içindeki tüm sistem ile beraber dün akşam çalınmış bulunmaktadır.

İstanbul Eyüp ilçesinde, yolun kenarındayken gece camı kırılarak girilmiştir.

İmmobilizer'ı nasıl geçtiler, fikrim yok.

İnternette Pioneer P88 RSII teyp,
İmage Dynamics IDQ10 subwoofer (Türkiyede tek zaten)
resimdeki opel jantlarına

rastlarsanız bilin ki benim araçtan sökülmüştür :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaş bu kadar değer ver gözün gibi sakın olacak iş değil yani

kasko varmıydı hocam geçmiş olsun. şok oldum mesajını görünce hakkaten immoyu nasıl geçmişler yav

Kardeşim geçmiş olsun.Çok üzüldüm ya :(

Anlımızın teriyle biz araç alalım zevkimize göre yapalım o.ospu çocukları gözümüzün nurunu elimizden alıp gitsinler :mad:

Arkadaşlar aracı buldum...

Perpada çalışan hayırsever ablaya çok teşekkürler. Yerde torpidodan atılan tüv kağıtlarını falan bulmuş, beni aradı bunları yerde buldum diye.

araç bu halde polis tarafından bulundu ablanın tarif ettiği yerin yakınında; yaklaşık 10-15 dakka sonra da ben karakola gelmişim :)

Geri