8 Haz 2010 #21 Ghent Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2009 Mesajlar 2,385 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Malak yaaaaa.. Adamlar fazla Redbull içmişler galiba,kanatlanmışlar....
8 Haz 2010 #22 karabek Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2007 Mesajlar 1,837 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et bencede vettelin hatası değil
8 Haz 2010 #23 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Sabah kadar eleştrilsede takım ağırlığını koyacak ve sen 1. sen 2. pilotsun diyecek. onun dışında başka bir olay tecrübesizlik beceriksizlik aramaya gerek yok. illa ben ararım kardeşim diyorsan takım patronlarına bakacaksın...
Sabah kadar eleştrilsede takım ağırlığını koyacak ve sen 1. sen 2. pilotsun diyecek. onun dışında başka bir olay tecrübesizlik beceriksizlik aramaya gerek yok. illa ben ararım kardeşim diyorsan takım patronlarına bakacaksın...
8 Haz 2010 #24 cagri1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ağu 2008 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 www.insigniateam.com Herr Nachtigall' Alıntı: Sabah kadar eleştrilsede takım ağırlığını koyacak ve sen 1. sen 2. pilotsun diyecek. onun dışında başka bir olay tecrübesizlik beceriksizlik aramaya gerek yok. illa ben ararım kardeşim diyorsan takım patronlarına bakacaksın... Genişletmek için tıkla ... bu yarışta öyle bir durum yoktu. yarışmalarına izin vermişler. Schumacher-Barrichello ikilisi gibi değil
Herr Nachtigall' Alıntı: Sabah kadar eleştrilsede takım ağırlığını koyacak ve sen 1. sen 2. pilotsun diyecek. onun dışında başka bir olay tecrübesizlik beceriksizlik aramaya gerek yok. illa ben ararım kardeşim diyorsan takım patronlarına bakacaksın... Genişletmek için tıkla ... bu yarışta öyle bir durum yoktu. yarışmalarına izin vermişler. Schumacher-Barrichello ikilisi gibi değil
10 Haz 2010 #25 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et cagri' Alıntı: bu yarışta öyle bir durum yoktu. yarışmalarına izin vermişler. Schumacher-Barrichello ikilisi gibi değil Genişletmek için tıkla ... bende neden yarışmalarına izin verildi diyorum işte . sorun yarışın diyen dangalakta
cagri' Alıntı: bu yarışta öyle bir durum yoktu. yarışmalarına izin vermişler. Schumacher-Barrichello ikilisi gibi değil Genişletmek için tıkla ... bende neden yarışmalarına izin verildi diyorum işte . sorun yarışın diyen dangalakta
10 Haz 2010 #26 cagi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 May 2010 Mesajlar 101 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et mikemmel bir hata redbull fazla içmişler kesin
14 Haz 2010 #27 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Dahasıda gelir bunun..