Vialle Sıvı Püskürtmeli Yeni LPG Sistemi Taktıran Var mı?

Sıvı püskürtmeli sistemi Vialle başlattı, sistem motor suyuna bağlanmıyor, özel bir tankı var, arac markasına ve motoruna özel kit, sipariş üzerine takılıyor. Her yönüyle sıralı sistemden üstün, ancak tasarruf oranı sıralı sistemle aynı bir de fiyatı biraz tuzlu 1000 EURO+KDV. Bir de her motora uygulanamıyor örneğin GDI,FSI ve mazda motorlara takılamıyor.

zaten fuarda performans için dediler bu kite bu kitin normal bir lpg kitten farklı bir ekonomisi yok sadece yüksek hacimli motorlarda spor araçlarda normal lpg deki verim çekiş düşüşünü telafi edip arabayı benzinde gider gibi götürüyor.. buda tabi yüksek hacimli performans için üretilmiş motorlar için verimli bir sistem.. fuarda öyle deniyordu..

Vialle'nin internet sitesinden baktım.Güzel bir sisteme benziyor.Fiyat biraz yüksek sanki.

bu sistemi forumda deneyen yok mu hala?
ben ilgileniyorum LPG'den oldukça üstün bir sistem galiba..

Bence bi müddet beklemek her zaman daha iyi böyle yeni sistemlerde.

gectiğimizpazar arkadasa mazda 3.23 family aldık 1.8 motor aldığımız arkadaş mazda servisiydi aynı zamanda, taktırmış çok memnunmuş, bakalım bizim eleman az kullansın aracı,fikirlerini sorar yazarım buradan ,aslında iyi bir gelişme ve sistem olduğu kesin gibi...

sistemi bende az önce inceledim. mantıklı gözüküyor. şuna bakmak lazım, yaygın parça ve servis olanakları, parça fiyatları, LPG ye oranla ne kadar daha avantajları var,, gibi. Evet avantajları var gözüküyor kağıt üzerinde ama cengiz arkadaşımızın arkadaşına aldıkları 3.23 mazdayı takip etmek lazım :)

Alper abi sistem çok güzel fakat z16 le. serisi motorlara takmıyorlar maalesef:( izmirdeki bayisiyle yüz yüze görüştük her araca özel kit geliyormuş fakat z16le serisine yokmuş güya. sibop yakmasından falan bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam o yüzden uyumsuz deniyordu.insignialarada uyumsuzmuş:(

arkadaşlar ben temsa yetkilileriyle görüşütüm. sıvı lpg olayını ben yaklaşık 1,5-2 yıla yakındır çalışıyorum. temsanın sıkıntılarını dinledim ve birçok çözümlerini buldum. şimdi 5 araçta taktık. yalnız bizim amacımız tasarruf değil güç arttırımı. şuan için bir adet evo9, bir adet 2,0 subaru wrx, 1 adet 2,5 subaru sti, bir adet vw 1,4 tsi golf ve son olarakda passatta mevcut. ortalama km. 5,000 km geçtiler ve sıkıntı yok. değerler güzel, tasarruf olarak %10 güç olarak ise +15 ila 35 hp

1500+kdv euro=4000 tl yapıyor.
7,5 lt ortalama yakan bir araçda 100 km de 32 tl yapıyor. lpg ninde benzinle aynı yaktığını sayarsak 100 km de 19 tl lpg yakar sonuç olarak 100 km de 13 tl kar elde edilir.. toplamdada 30.000 km yapıldığında anca amorti etmiş oluyor sistem kendini
yılda ortalama 10 bin km binen bir insan için bu sistem 3 yıldan önce amorti olmaz
az binene göre bir sistem değil fiyatı pahalı..

bu sistem daha çok yüksek hacimli aracını normal lpg ile bayıltmak istemeyen benzindeki gibi performanslı gitmek isteyen uzun vadede arabasını satmayı düşünmiycek insanlar için birebir evom m3 üm yada bu tip yüksek hacimli bir spor aracım olsa kesinlikle düşünmeden taktırırdım..

bu arada her araca özel ayarı olduğunuda unutmayalım yani listede aracınız yoksa sistemi alsanızda takamassınız..

Geri