vites körüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan survivor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renkli bişeylerde alabilirsinzi universal setlerden alın

abi acaba ben vites topuzu derken yalnış mı anladılar 72 ytl uçuk bir rakam değil mi ufak bir deri parçası için?

Deri olmuş olsa normal denilebilir , Çünki deri değil süni deri veye pandizot diyorlar.En güzeli deri alıp döşemeciye yaptırmak. Kolay ,kolay yıpranmaz . ;)

Arkadaşlar benim arabanın vites körüğü çok yıprandı değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka falan varmı?

Tavsiyem Sparconun vites korugu...burda cok pahali (170 ytl) degmez ama bende sparcodan set(pedal..v.b) yapicagim icin almak zorunda kalicam..

kendin halledebilirsin ve hiç para harcamadan!!
üst kelepçeden yıpranmış olan üst deriyi içeriye al ve kelepçeyi tekrar sıkıştır.
biraz daha gergin görünüyor ama yıpranmış parça içeride kalıyor;)

yan sanayi al tak gitsin :)

Arkadaşlar ben arabayı kuzenimden yeni aldım o körüğü yıpranınca alman arabalarında kullanılan vites körüğünden yaptırmış şu anda çatlak bile yok tavsiye ederim...

Vites ve el fireni körüklerini deri yaptırdım.
kaliteli yumuşak keçi derisi aldım döşemeciye yaptırdım çok güzel oldu. Deri yaptırmanızı öneririm görüntü ve kullanım çok farklı.

benim körük eskimişti. yan sanayi aldım 15 ytl ye taktırdım. Ama bazen bakıyom, yerinden çıkıyor. Ne yapmam lazım.

benim körük eskimişti. yan sanayi aldım 15 ytl ye taktırdım. Ama bazen bakıyom, yerinden çıkıyor. Ne yapmam lazım.

Takan iyi takamamış.
Kendin daha iyisini yapabilirsin,Körüğü ters çevir pilastik cırt kelepçeyi kes at yeni kelepçe alacaksın, alırken dikkat edeceğin vites topuzunun altında kelepçenin oturttulacı çentik var bu çentiğin genişliğinden daha geniş olmaması lazım 1veya 2 mm daha incesini al körüğü tekrar çentiğe oturt ve iyice sık eğer tam yerine oturttum güzel sıkabilirsen bir daha çıkmaz.;)

Geri