Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mıllet ben 1 hafta once aldım 10 ytl aksaraydan yansanayı ama guzel .takmasıda cok basit ıcınde sıkıstırma yeri war herkes taksın .yıpranmıs korukle görmıyım sizi..
parça treninden mail gelmişti benimkide eskiydi 13.87 ye aldım 5 lirada kargo verdim ancak gelen ürün yerine tam oturmuyor..plastik çerçeve büyük...bende yeni gelenin deri kısmını eski çıkan çerçeveye aktardım ancak öle oldu ama yinede hoş durmuyor... keşke bi döşemeciye güzel bi deriden yaptırsaydım daha güzel olurdu. vites körüğü eskimiş arkadaşlara duyurulur....
hani şu deri mont tamir eden yerler var. geçende çarşıya çıktığımda sordum. sadece parça istersen 5 tl, dikersek 10 tl ye hallederiz dediler. sadece el freni körüğü için. üstelik hakiki deri yani. sanırım ikisi için 20 tl derdi.
Benim de el freni körüğüyle vites körüğü yıpranmıştı. Döşemecinin birine girdim. Admalarda deri varmış. Eskilerini çıkardık. Aynı ölçülerde yerine ellerindeki deriden diktirdim. harika otuirdu. orjinaliyle aynı oldu. Derisi de çok kaliteli. İşçilik dahil 45 lira verdim. Sen de bu şekilde yap bence. Hazır körüklerin hem malzemesi kalitesiz oluyor hem de tam uymuyor.
takan arkadaşlar videosu falan çekerse süper olur , cuk oturdu cık çıktı falan diyorsunuz bugün iki saat uğraştım çıkaramadım , yırtıp çıkaracımda yenisi takamıyacam diye korkuyorum