Vites topuzu aydınlatması

bu adamin uyguladiklarini bende dusunmustum hele ki su vites olayini cocuklugumdan beri dusunuyorum :D

bence yapdığı en güzel şey sitesine girince gördüm kaput aydınlatma gece gerçekden kaput açdınmı çok faydalı olabilir.. faydalı şeyleri desteklerim her zaman ama tabi o ledler o kadar motor sıcağına kaput sıcağına heleki yazın ne kadar dayanır muamma.. :)

bence yapdığı en güzel şey sitesine girince gördüm kaput aydınlatma gece gerçekden kaput açdınmı çok faydalı olabilir.. faydalı şeyleri desteklerim her zaman ama tabi o ledler o kadar motor sıcağına kaput sıcağına heleki yazın ne kadar dayanır muamma.. :)
bende çok beğenmedim.ışıklar çok parlak olmuş o yüzden hangi vitese geçtiği okunmuyor.yazıların daha net olması lazım bence.bide kaput aydınlatması güzel fikir bence.

şık olmuş boşta ikende hepsi yansa daha şık olurmuş :P

Güzel uygulama, bence çekilen videonun kalitesinden kaynaklanıyor, düzgün ve çözünürlüğü yüksek bir makineyle çekilse ledlerin yanışı daha iyi gözükür, yoksa adam o kadar uğraşmış, emek vermiş!

her arabanın hazırı satılıyor astra g sustallı ıcın komple olanı yok ledlı olan elektronık topuza 250 tl vermek bana bıraz ucuk geldı
ama 110 130 tl komple ısıklı vıtes topuzu var bmv lerdekı m vıtes topuzları gıbı onlar guzel astra ıcın olanı yok

her arabanın hazırı satılıyor astra g sustallı ıcın komple olanı yok ledlı olan elektronık topuza 250 tl vermek bana bıraz ucuk geldı
ama 110 130 tl komple ısıklı vıtes topuzu var bmv lerdekı m vıtes topuzları gıbı onlar guzel astra ıcın olanı yok

benim eski vectrada vardı opc yazılı kırmızı ledli ebaydan almışdım almanyadan getirtmişdim çokda güzel duruyordu akşamları.

O nu ebaydan alirsin turkiyede bulmak sikintili sustalli oldumu cesit az

ayıpsın sen iste alırım ben sana ama o almandan almam tekrar :)) paramı ödemedin dedi ödedim bak dedim paypal çıktısını yolladım aa ödemişsin dedi 2 hafta beni oyaladı ama değdi çok güzeldi aslında satmadan alıp ayrı satabilirdimde neyse helali hoş olsun alan kullansın..

Geri