vogtland 35 mm yay hakkında görüşleriniz.sadece kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BLR45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34BLR45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vogtland 35 mm yay( astra g ) hakkında...

vogtland 35 mm yay astra g kullananlar...

Son düzenleme:
ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum

az önce görüştüm.autoshop la 320 ytl montaj ücretsiz iyi mi fiyat sizce.

ben kullanıyorum. daha dün taktırdım.. çok memnunum. montajı öyle zor bişey değil.

araban çok güzel bi şekilde alçalıyo, yol tutuşu çok iyi derecede artıyo ve konforunu neredeyse hiç bozmuyo.. kesinlikle vogtland 35mm yay al...

Ne Kadara Mal Oldu Sana.

bende 1 aydır kullanıyorum çok memnunum yol tutuş %100 arttı diyebilirim.. astra g ye alan arkadaşlarımız var sitede ve çok güzel bastığını gördük aracı.. bence 35mm den yukarısını düşünmeyin amortisörlere çok kısa geliyor çünkü fazlası! Konforda çok az zor hissedilen değişimler mevcut! Bence düşünmeden taktırın...

çok sagolun.fiyat nasıl arkadaşlar..

fiyat çok iyi ben 370'e aldım.. benim arabanınki pek bulunmuyor ondan biraz pahalıya gelsi.. montaj dahil 320 çok iyi fiyat.. vogtlant yaylar harika...

340 mış montaj dahil fiyatı..banada iyi uygun geldi cunkı montaja 100 lira istiyolar.bide astralarda arkadan ses yapıomuş.yaya hortum geçirerek bu ses kaybolcakmış.autoshopta 2 tane war biri benım kapora werdım :D

Aman Vogtland alırken dikkat!Piyasada taklitleri var baya, emin olduğunuz bir yerden alın.

Geri