Volvo V40 ile maceraya devam.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

araba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese esenikler.

2.5 sene Astra J ecoFLEX maceramdan sonra Volvo V40 ile yeni bir maceraya basliyorum.V40,A serisi ve 1 serisi tum araclari test ettim,karsilastirdim,olctum,bictim ve V40'ta karar kildim.

Gordugum ve internette arastirdigim kadariyla Volvo kullananlarin forum kullanma gibi aliskanliklari yok.Bir Volvo forumu buldum ama pek hareket yok gozukuyor.Millet is,gucten pek ilgilenmiyor sanirim :) Bu yuzden kabul ederseniz burada devam etmek isterim.Istemezseniz konuyu silebilirsiniz tabii.

Araci genel bilgi olarak merak eden olursa seve seve foto ceker paylasirim.

Ynt: Volvo V40 ile maceraya devam.

Gel, gel, gel!

Ne olursan ol, gel!

Kim olursan ol, gel!

Tövbeni yüz kere bozmuş olsan da gel!

MEVLANA

aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah düz bastırsın :)

Hayırlı olsun, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Masallah cok yakisikli guzel gunlerde kullanin Fiyat ve arac ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Herkese tesekkurler sagolun.Daha iyileri sizlerin olsun.

Düşündüğüm araç :)
Lütfen detaylı bilgii iletin..

Hayırlı olsun.

OGOKTAS link' Alıntı:
Masallah cok yakisikli guzel gunlerde kullanin Fiyat ve arac ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Cok tesekkurler,sagolun.

Arac ozelikleri soyle: V40 115HP 270nm dizel powershift otomatik start/stop + Advance paket + Base paket + Arka difuzor,cift egsoz cikisi.

Bunlara ek olarak diyebilecegim; 18 inc taranis jant,T-tec koltuklar,digital gosterge paneli,hiz sabitleyici,hiz limitoru,city safe carpisma onceleyici,adaptif bi-xenon farlar,tampon bolgesi gunduz led'leri ve far kisminda angel tarzi gunduz led'leri,high performance 8 adet hoparlor ses sistemi,DVD avi divx vs oynatabilen 7 inc ic ekran,digital kadran,bluetooth arac kiti vs seklinde aklima gelenler...

araba link' Alıntı:
Cok tesekkurler,sagolun.

Arac ozelikleri soyle: V40 115HP 270nm dizel powershift otomatik start/stop + Advance paket + Base paket + Arka difuzor,cift egsoz cikisi.

Bunlara ek olarak diyebilecegim; 18 inc taranis jant,digital gosterge paneli,hiz sabitleyici,hiz limitoru,city safe carpisma onceleyici,adaptif bi-xenon farlar,tampon bolgesi gunduz led'leri ve far kisminda angel tarzi gunduz led'leri,high performance 8 adet hoparlor ses sistemi,DVD avi divx vs oynatabilen 7 inc ic ekran,digital kadran,bluetooth arac kiti vs seklinde aklima gelenler...

Sakincasi yoksa nekadara mal oldu? Sanirim bu doluluktaki bir arac icin min.80binTl odemek gerekir

Ooo harika Semihcim, güle güle kullan, Allah içine sindirsin. On numara araba seçmişsin. ((:

Geri