Ynt: Volvo V40 ile maceraya devam.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astranın bile full paketi 1.6 136 hp dizel manuel ve opsiyonlar dahil ,88.200 tl ye geliyor.. Siz çok iyi fiyata almışsınız bence.. ALLAH kaza bela vermesin hayırlı olsunaraba link' Alıntı:Kusura bakmayin fiyati yazmamisim ilk mesajda belirtmistiniz halbuki.Fiyat duz hesap 93.000 ama yil sonu indirimi ile duz hesap 86.000 TL'ye aldim.En ust paketi ve ek paket iceriyor,18 inc jant,difizor,cift egsoz ve dizel otomatik derken fiyat artiyor tabii.
Kisisel olark sedan araclardan hic haz almadigim icin hatchback olarak dolu donanim,saglam iscilik,guven,yol tutusu,dizayn ve marka olarak V40'i tercih ettim.
sanalbiri link' Alıntı:Bizim burada bunun yeşil renkli olanından var.Arabaya bakmaktan kendimi alamıyorum.İkinci eli birgün bana da nasip olur inşallah. general_Pray general_Pray Volvo'nun parçaları,bizim araçların parçasından 3 kat pahalı diyorlar.Mesela bir balatası bile dünya paraymış falan.Aslı var mı ya bunun?Eğer parçaları o kadar da pahalı değilse,şimdilik ellerin yarın benim olacaksın. dancee
Mücahit,beklentilerimiz aynısının tıpkısı.Efendim bir başka deyişle;fevkaladenin fevkinde C180'nin bembeyazı olacak ama.Üstü de simsiyah cam tavan.Uzak hayaller değil aslında.Bakalım nasip...mucahitduran link' Alıntı:bence değer ama o araç için ) veya ikinci el c180'e mi girsek?