Volvo V40 ile maceraya devam.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Volvo V40 ile maceraya devam.

Hayırlı olsun bende test etmiştim ve çok beğenmiştim ama bütçe astrajteam yetti Allahım kaza bela ezik gözük çizik göstermesin renk olarak beyaz ve lansman mavisi çok yakışıyor astraya göre izalasyonu nasıl aracın

Kizilbey link' Alıntı:
Hayırlı olsun bende test etmiştim ve çok beğenmiştim ama bütçe astrajteam yetti Allahım kaza bela ezik gözük çizik göstermesin renk olarak beyaz ve lansman mavisi çok yakışıyor astraya göre izalasyonu nasıl aracın

Cok sagolun.Hepimize kaza,bela vermesin.Dediginiz gibi lansman biarritz mavi de oldukca yakisiyor.

Test ederken ozellikle motor sesi yalitimi cok dikkatimi cekmisti.Basarili yapmislar acikcasi.Pek karsilastirmaya girmek istemiyorum ama Astra'ya gore yalitimi daha iyi.

Bu güce ve ağırlığa rağmen ş.içi 5.4 litre, hem de henüz rodaj dönemindeyken tek kelime ile muhteşem bir değer  greatt

Bu araç rakipleriyle (Civic hb 1.6, Megane 1.5, Golf 1.6 vs) yapılan karşılaştırmalarda da en az yakan model olmuştu, ş.içinde 5.4 litre benzeri rakamları ben 1080 kg / 90 Hp lik dizel Stepway imle ancak görüyorum  :D

araba link' Alıntı:
Cok sagolun.Hepimize kaza,bela vermesin.Dediginiz gibi lansman biarritz mavi de oldukca yakisiyor.

Test ederken ozellikle motor sesi yalitimi cok dikkatimi cekmisti.Basarili yapmislar acikcasi.Pek karsilastirmaya girmek istemiyorum ama Astra'ya gore yalitimi daha iyi.
tekrar hayırlı olsun a3 golf yanında resmen araba çok mantıklı secim yapmışsınız

Semih abi hayırlı olsun.  :)
ևok mantıklı bir seçim yapmışsın.  14alkiss
Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.  special_prayer

hayırlı olsun.bence 1 serisinden çok daha güzel bir araç.ama A serisiyle de başa baş kalır.çok güzel aracınız.fiyat bilgisi ve kulanıcı yorumlarınızı alabilir miyiz?

çok iyi seçim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
zaman geçtikçe detayları da bekliyoruz, bu arada her zaman
aramızda yeriniz var

Cok guzel arac hayirli olsun bu aracin rakipleri bmw1 a serisi ve a3dur golf falan bu aracin yanina yaklasamaz 86 bine oldukca dolu bir arac almissiniz diger araclari bu dolulukla 100bine alabilirdiniz. Cam tavan da olsaydi daha guzel olurdu aracin tek eksisi 2 . Eldeki deger kaybi.

Geri