Volvo V40 ile maceraya devam.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Volvo V40 ile maceraya devam.

sallierim link' Alıntı:
hayırlı olsun.bence 1 serisinden çok daha güzel bir araç.ama A serisiyle de başa baş kalır.çok güzel aracınız.fiyat bilgisi ve kulanıcı yorumlarınızı alabilir miyiz?

Cok tesekkurler.Baya bir olctum,tarttim en mantikli dediginiz gibi bu aracti.Fiyat bilgisi ve ilk 100 km icin yorumlarimi ilk mesajlarimda paylasmistim.Onun uzerine bugun 30 km daha yaptim.Dur,kalk trafikteydim ve ortalama hizim 16 km/h olarak cikti.Bu sekilde ortalama yakit tuketimim 5.8 lt suan.Ilk 1000 km'den sonra daha da duser diye dusunuyorum.

HaKaN link' Alıntı:
çok iyi seçim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
zaman geçtikçe detayları da bekliyoruz, bu arada her zaman
aramızda yeriniz var

Cok tesekkurler.Hepimize kaza,bela vermesin.Ilk izlenimlerimi paylastigim gibi zaman gectikce de sizlerle paylasacagim.

ercan_0636 link' Alıntı:
hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler..

Cok tesekkurler.

dreamofice link' Alıntı:
Cok guzel arac hayirli olsun bu aracin rakipleri bmw1 a serisi ve a3dur golf falan bu aracin yanina yaklasamaz 86 bine oldukca dolu bir arac almissiniz diger araclari bu dolulukla 100bine alabilirdiniz. Cam tavan da olsaydi daha guzel olurdu aracin tek eksisi 2 . Eldeki deger kaybi.

Tesekkurler.Evet dediginiz gibi rakipleri o araclar.2.eldeki kaybi olarak bence Volvo bu sekilde giderse Turkiye'de giderek daha fazla satis rakamlari tutturur.En az 2-3 sene kullanacagim icin cok fazla deger kaybi yasamayacagimi dusunmuyorum.2014 fiyatlari oldukca yuksek olacak gozukuyor.Birde euro artisi ile durum daha da artis egiliminde.

REC link' Alıntı:
Arkadaş, kendimden geçtim, mest oldum yine... Bu araç her gördüğümde beni benden alıyor ve aklıma çok kötü şeyler geliyor  evil_Daemon

Allah kaza bela vermesin, rengine kadar mükemmel bir seçim, güle güle kullanın...

Cok tesekkur ettim.Allah size de nasip etsin.Beyaz ve kirmizi rengi oldukca hos duruyor,ben de sizin gibi dusunuyorum.

sxn4 link' Alıntı:
Hayırlı olsun,kazasız belasız...
Bu tarz premium araçları bi-xenon suz jant kapaklı  almıyor mu bazıları çok kötü görünüyor...
Bu araç çok iyi... arka diz mesafesi nasıl ?

Cok tesekkurler.Evet nasil o sekilde aliyorlar ben de anlam veremiyorum ama sonucta zevk meselesi o sekilde begeniyorlar demek ki.Baya arastirdim ve acikcasi bos donanimli diger markalari almaya cidden gerek yok.Diz mesafesi oldukca yeterli ozellikle uzun boylu arkadasimi sofor kismina oturtmustum ve koltuk ayarini yaptirip arka mesafeye bakmistim.Ben bir problem goremedim acikcasi.

chiv link' Alıntı:
Hayırlı olsun, çok beğendiğim bir araç gerçekten. Güle güle kullanın. Bizim mahallede bir tane lansman mavisinden var mükemmel görünüyor gerçekten  bravoo
V40'ı görene kadar hatchback araçlar arasında tasarım olarak sadece Astra'yı beğeniyordum.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Cok sagolun tesekkurler.Lansman rengi de cok guzel cidden.

firstemperor link' Alıntı:
hayırlı olsun. fiyatına göre gerçekten çok iyi seçim. v40 sıradışı çizgilere sahip stil sahibi bir araç. Allah kaza bela vermesin. renkler ve zevkler tartışılmaz ama arka tasarımını ben beğenmiyorum. bana göre tek rakibi subaru xv

Cok tesekkurler,sagolun.

ttt35 link' Alıntı:
Araç çok güzel hayırlısı olsun.Allah kaza bela vermesin. Seçenekler arasından bence en iyi seçimi yapmıssınız.

Cok tesekkurler.

eraytly link' Alıntı:
Allah nazarlardan korusun kazasız belasız kullanın.Ben de bu aracın kırmızısına deliriyorum :)

Tesekkurler.Kirmizi da cok guzel.Sahibinden'de bir sahis satiyor.Ikinci ellere de bakmistim,eger jantlar Taranis jant olsaydi o araca bakmak icin irtibar kuracaktim :) ama tabii zevk meselesi o aracin uzerindeki jantlari da begenenler oldukca fazla.

Geri